voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mij de eerste keer bij Mak maar zeer aan te bevelen gezien de duidelijkheid en service bij aankoop en hoop er nog jaren plezier van te hebben

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed bedrijf, perfect georganiseerd. Moderne uitstraling en goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet terecht gekomen bij Mak Auto\'s. Duidelijke internetsite. Eerst telefonisch contact met het voor mij onbekende autobedrijf. Gesproken met Bas en hem vertelt waar mijn interesse naar uit ging.\r\nPrettig gesprek. Ontmoeting met Bas na een paar dagen. Mooi pand met mooie auto\'s. Fijn gesprek. Ivm familieomstandigheden informeerde Bas op correcte wijze hiernaar. Nam hiervoor alle tijd en werd er niet eens gesproken over de nieuwe auto. Uiteindelijk proefrit gemaakt na een duidelijk uitleg. Direct zaken met Bas gedaan. Inruilprijs was in orde. Bepaalde zaken afgesproken mbt de aflevering van de auto die allemaal nagekomen zijn. Auto werd keurig afgeleverd onder het genot van een goede kop koffie. Ook vragen over een service card mbt pechhulp werden door Bas snel beantwoord en opgelost. Al met al een heel fijn bedrijf die oog en oor heeft voor zijn klanten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar bedrijf met een goede uitstraling. Komen afspraken snel en correct na. Bijzonder klantvriendelijk, want onze klacht over een kapotte spiegel werd direct probleemloos opgelost. Wij kunnen het iedereen aanbevelen zaken te doen met Mak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mak denkt mee in individuele behoeftes en komt daarna met een passend voorstel. Servicegericht en gedegen, zo zou ik de garage omschrijven.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1e gesprek met dhr Chris de Vos, was zeer prettig.\r\nvandaar dat we ook verder met elkaar gegaan zijn en een auto besteld en netjes afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel blij ben ik met mijn auto die ik kocht bij Mak Auto en Techniek. De sfeer is er prettig en ik werd heel vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan. En niet geheel onbelangrijk, ze serveren heerlijke koffie! Voor onderhoud blijf ik ook komen, ik heb een goed gevoel bij het bedrijf en de service die verleend wordt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon een goed en betrouwbaar bedrijf, waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Vriendelijk en terzake- kundig personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder prettig en gastvrij!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig contact met verschillende disciplines binnen het bedrijf.\r\neen groot compliment voor de werkwijze en de klantvriendelijkheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk ontvangen. Nemen de tijd voor je. Ook bijna bij sluitingstijd was er nog tijd om een proefrit te maken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een lust voor het oog om door de showroom te lopen. Met betrokken medewerkers die je als klant centraal stellen. Heb al bekenden geadviseerd om daar eens een kijkje te nemen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over hoe ik te woord ben gestaan en ontvangen door dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen week auto opgehaald, zeer prettig geholpen. Alles werd rustig uitgelegd. Afspraken werden nagekomen. Wat wil je nog meer.\r\nOver eventuele garantieafhandeling weten we natuurlijk nog niets\r\nmaar hierin hebben we het volle vertrouwen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een prima onderneming, die duidelijk zijn in wat ze wel of niet aanbieden.\r\nPrettige omgang met je als klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf met prettige mensen. Ze willen dat je tevreden weggaat.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er werd ruim de tijd met je genomen om naar de auto te kijken en informatie in te winnen .er was gelijk een goed vertrouwen aan beide kanten.\r\nKlant vriendelijk .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren zijn wij klant bij Mak Auto & Techniek. Altijd wordt je daar met respect behandeld, of je een grote of nu een kleine klant bent. Geweldige service en vriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed natuurlijk zoals we gewend zijn.\r\nWe hadden wel gedacht dat de auto iets eerder geleverd zou worden maar we hadden zelf aangegeven dat er geen haast bij was.Dus geen probleem.

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers