perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige service. Vriendelijk en meedenkend personeel. Van de auto\'s tot de overhemden van het personeel, alles is tot in de puntjes verzorgd. Een enorme aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb niet veel ervaring met het bedrijf,heb een audi a6 gekocht en prijs kwaliteit beviel me wel.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gastvrij ontvangen, vriendelijk personeel, schoon bedrijf. Mooie auto\'s staan. Kan iedereen aanraden om naar jullie toe te gaan.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantgericht en professioneel. Een voorbeeld voor veel officiële merk dealers.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super mensen goede after sales

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen , netjes en verzorgd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage bedrijf!!\r\nWat mij vooral aanstaat is de proffesionele wijze waarop de monteurs en management te werk gaan.\r\nHet gevoel dat er in mogelijkheden en oplossingen gedacht wordt met een persoonlijke benadering zorgt er al zo\'n 25 jaar voor dat we steeds weer tot zaken komen.\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer net bedrijf. Krijgt bij de zoektocht naar een aan te schaffen auto ruim de tijd om een auto in de showroom in alle rust te bekijken. Als je eventueel vragen hebt is er wel direct iemand in de buurt die je keurig te woord staat. Fijne afhandeling van de verdere aankoop en aflevering van de auto. Personeel is trots op het bedrijf en dat is geheel terecht !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, netjes geholpen. Wel wat kleine dingen bij aflevering auto maar die worden netjes opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en verder keurig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer plezierig bedrijf dat vanaf het begin betrouwbaarheid uitstraalt (niet vanzelfsprekend bij een autobedrijf) en dat ook verderop in het proces naar aanschaf van een auto wordt waargemaakt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het is een super net bedrijf en werden er vriendelijk te woord gestaan\r\nik heb er een goed gevoel bij .Onze aankoop is netjes en zorgvuldig en volgens afspraak af gehandeld.\r\nDit bedrijf is een echte aanrader als je een andere auto wilt.\r\nGr Erik van den Heuvel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We werden goed, vriendelijk en deskundig geholpen, de auto werd na aankoop zo snel als mogelijk was rijklaar gemaakt. Het bedrijf is goed georganiseerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mak Auto is een bedrijf dat luistert naar de wensen van de klant, adviseert en alles voor de klant kan regelen en dit ook met grote accuratesse doet. Mak auto is een bedrijf dat vertrouwen en kennis uitstraalt en geeft!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi en netjes bedrijf, leuke vlotte ontvangst en prima voorlichting over de auto.\r\nAls je een auto zoekt is dit bedrijf zeker een bezoekje waard.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig ontvangen,de mensen nemen de tijd voor je,goede uitleg,mooi bedrijf om te zien

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig. Wij waren al bij een aantal autobedrijven geweest, maar steeds bekruipt je het gevoel dat de verkoper die helemaal eerlijk is. Veel verkooppraat en weinig service. Autobedrijf Mak overtrof echt onze verwachtingen. De kennismaking met het personeel was heel relaxed en vriendelijk. We zijn goed geholpen en hebben een heel goed gevoel over gehouden aan onze koop. Bij de volgende auto komen we zeker eerst bij jullie kijken. Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professioneel en zeer communicatief

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mij de eerste keer bij Mak maar zeer aan te bevelen gezien de duidelijkheid en service bij aankoop en hoop er nog jaren plezier van te hebben

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed bedrijf, perfect georganiseerd. Moderne uitstraling en goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet terecht gekomen bij Mak Auto\'s. Duidelijke internetsite. Eerst telefonisch contact met het voor mij onbekende autobedrijf. Gesproken met Bas en hem vertelt waar mijn interesse naar uit ging.\r\nPrettig gesprek. Ontmoeting met Bas na een paar dagen. Mooi pand met mooie auto\'s. Fijn gesprek. Ivm familieomstandigheden informeerde Bas op correcte wijze hiernaar. Nam hiervoor alle tijd en werd er niet eens gesproken over de nieuwe auto. Uiteindelijk proefrit gemaakt na een duidelijk uitleg. Direct zaken met Bas gedaan. Inruilprijs was in orde. Bepaalde zaken afgesproken mbt de aflevering van de auto die allemaal nagekomen zijn. Auto werd keurig afgeleverd onder het genot van een goede kop koffie. Ook vragen over een service card mbt pechhulp werden door Bas snel beantwoord en opgelost. Al met al een heel fijn bedrijf die oog en oor heeft voor zijn klanten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar bedrijf met een goede uitstraling. Komen afspraken snel en correct na. Bijzonder klantvriendelijk, want onze klacht over een kapotte spiegel werd direct probleemloos opgelost. Wij kunnen het iedereen aanbevelen zaken te doen met Mak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mak denkt mee in individuele behoeftes en komt daarna met een passend voorstel. Servicegericht en gedegen, zo zou ik de garage omschrijven.

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers