goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fiat 500C, aankoop verliep met tact in ontspannen, pico bello!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week een occasion gekocht bij dit zeer nette en servicegerichte bedrijf. Vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel, waarbij er goed naar de behoeften van de klant geluisterd wordt en de kleinste details niet uit het oog verloren worden. De auto werd als nieuw afgeleverd, compleet met extra’s en een leuke attentie. Erg tevreden dus!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedrijf zit in een mooi pand. Je wordt netjes geholpen en men neemt de tijd voor je..\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kwam bij ons direct zeer betrouwbaar over, dit straalt het bedrijf en de mensen ook uit, een bedrijf dat zeker gezien mag worden.\r\nDe werkwijze, de manier waarop je geholpen wordt en de aflevering van de auto in een woord echt perfect, hier kan menige dealer/garage nog iets van leren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk.\r\n\r\ntijd voor de klanten

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\n Super goed te woord gestaan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een vertrouwd adres, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.\r\nNiet voor niets al 35 jaar klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prachtig pand, nog mooiere occasions, professioneel en vriendelijk personeel en een uitstekende service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot en met de aflevering van de auto een zeer positieve ervaring met Mak Auto & Techniek en beide eigenaren. Er werd mij zelfs een lakstift aangeboden vanwege het ontbreken ervan in de auto. Wel jammer dat ik daarvoor de rekening toegezonden kreeg, dit zal wellicht een foutje zijn geweest?

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al ruim dertig jaar ben ik zeer tevreden over dit bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer servicegericht en vriendelijk in omgang. Erg prettig om mee samen te werken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super leuk modern bedrijf met mooie autos :-).waar ze verstand van zaken hebben en zeer goede service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebruikte auto gekocht. Bijzonder keurig en enthousiast geholpen. Iedereen neemt de tijd, en niet alleen voor ons maar zo te zien ook voor anderen. Afspraken worden keurig nagekomen. \r\nPrima ervaring, we gaan de auto ook in onderhoud geven.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi schoon bedrijf. Mooie showroom. Vriendelijk te woord gestaan. Het gevraagde nagekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een heel mooi autobedrijf met hele vriendelijke mensen.\r\nEr zijn weinig autobedrijven waar ik me als klant zo gewaardeerd heb gevoeld.\r\nEcht top!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Die zijn uitstekend. De aankoop van onze auto\'s werd vakkundig begeleid. Waar ik ook erg blij mee ben. is dat ik met een gedreven eigenaar/verkoper te maken had en niet met een verkoper waarvan je het gevoel hebt dat die over 3 maanden bij een andere garage werkt.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Van Leeuwenhoekweg 1