goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en deskundig personeel die altijd voor je klaar staan. De dag van de levering alles op en top!!! Ben zeer tevreden.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lastig om een beschrijving te geven over \' een bedrijf \'. Een auto kopen is iets wat ik niet wekelijks doe. Sterker nog, onze laatste auto was 7 jaar oud... En uiteraard hebben mijn vrouw en ik de nodige uurtjes gegoogled, om een auto te ontdekken die qua prijs en kwaliteit voldeed aan onze wensen.\r\nHet is gemakkelijker om onze ervaringen te ventileren m.b.t de persoon die wij bij Mak hebben ontmoet, en bij/via wie we een Mak-auto hebben gekocht: Sijmen: vanaf het begin heldere voorlichting over doelstelling e.d van Mak-auto, heldere informatie over de auto die we op het oog hadden, geen \'agressieve\' verkooptechnieken, eerlijk rustig en ons alle ruimte latend. Duidelijk in de prijsstelling.\r\nKortom, prettige persoon in de omgang, waar we ons snel vertrouwd bij voelden.\r\nWe zijn met de aankoop van deze auto gewoon blij en content, de service die Mak ons tijdens het traject heeft geboden, was voor ons verrassend.\r\n\r\nWe hebben inmiddels een vriend, ook uit het toch verre zuiden, kennis kunnen laten maken met Mak...\r\nThanks Sijmen, en tot wederhoren!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf eerste ervaring is goed meer kan ik er nog niet overzegen dat moet de tijd leren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig geholpen bij het aanschaffen van een andere auto. Prima tips bij de stappen die na het sluiten van de deal nog genomen moesten worden en enthousiast meelevend. 3e keer een auto gekocht hier en de volgende keer kom ik hier weer terug!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig, innovatief, ervaren en flexibel. Fijne mensen en gevoel voor de wensen en behoeften van de klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk geholpen en deskundig en persoonsgericht advies\r\nAlsof je hun enige klant bent...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn bijna nieuwe auto gekocht bij dhr bas de vos van mak auto & techniek, vanaf het eerste contact een zeer goede service en vriendelijke en heldere communicatie gehad! de oplevering was perfect verzorgd, met aandacht voor alles tot in detail! auto zag er top uit, net als het gehele bedrijf overigens. een bedrijf wat ik kan aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was voor ons de eerste ervaring met Mak.\r\nHet is ons heel goed bevallen!!!\r\nEr is aan al onze wensen voldaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed, eerlijk en zeer vriendelijk personeel.\r\nmooi bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ervaring is prettig en goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, duidelijke afspraken. Goede service achteraf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Oprecht geïnteresseerd in de klant en je merkt dat het echte auto liefhebbers zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een keurig bedrijf met een prettige ontvangst. Het voelde gelijk vertrouwd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen al door het enthousiasme en kennis van zaken, was de keuze voor ons om tot aanschaf over te gaan van een andere auto snel gemaakt. Chris is Vos is een bevlogen ondernemer, waar de liefde voor het vak nog echt en puur is! Gastvrijheid, is in hoofdletters geschreven bij Mak Auto & Techniek. Chris, nogmaals dank voor je hulp en je enthousiasme. Groeten vanuit Hoofddorp.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een ontzettend goed gevoel over gehouden bij de aanschaf van onze tweede hands auto. Bij het ophalen bleek dat er niet alleen de genoemde afleverpunten waren meegenomen maar ook nog een extra in de vorm van andere banden. De banden die onder de auto zaten waren meer versleten als gedacht. Er zijn door Mak Auto & Techniek andere banden onder gezet zodat deze weer langer mee kunnen. DIt is wat ik versta onder goede service. Karst Brucker.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ontvangst, mooie showroom en verzorgde werkplaats.\r\nUitstekende aflevering van onze nieuwe auto.

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers