perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke ontvangst door Dhr Chris de Vos.Ik voelde mij snel vertrouwd om bij Mak een auto te kopen.\r\nAfhandeling is prima verlopen.Kan de garage Mak aanbevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was tot op heden totaal onbekend met dit bedrijf maar ben aangenaam verrast. Zeer deskundig geholpen en komen erg betrouwbaar over! Een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top, auto helemaal naar ons zin! \r\nAdvies super, auto snel en goed afgeleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Wij kwamen met de vraag of Mak Auto een auto kan zoeken en leveren. Onze verkoper was Sijmen Muilwijk, hij heeft al onze wensen op geschreven en na goed zoek werk hebben wij de auto geleverd gekregen. Een perfecte auto die voldoet aan al onze wensen. Super bedankt...!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mak Auto & Techniek is een fris bedrijf met een duidelijke focus op een specifiek segment. De keuzes zijn consequent doorgevoerd en worden met enthousiasme toegelicht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! We hadden op internet al precies bekeken, welke auto we wilden, dus we wisten, waar we de reis voor maakten, maar de ontvangst, de input vanuit het bedrijf, alles was gewoon goed!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij een eerste oriëntatie naar een andere auto verstrekken de medewerkers je veel informatie, zonder opdringerig te worden. Ze luisteren naar je. Dit alles in een zeer nette showroom onder het genot van een bak koffie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer correct geholpen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf correcte aflevering van onze auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen vriendelijk personeel. Alles volgens afspraak geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf professioneel en deskundig en betrouwbaar autobedrijf\r\nSijmen Muilwijk bedankt tot de volgende auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf recent een Audi A7 gekocht bij MAK Auto&Techniek, service en afhandeling prima verlopen.\r\nPrijs en inruil ook scherp dus tot zover zeer tevreden.\r\nNog geen ervaring met service na levering maar denk dat dit ook goed zit.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een uitermate correct en verzorgd uitziend bedrijf met tot in de puntjes verzorgde auto\'s. Wij waren aangenaam verrast door de open en eerlijke benadering van de verkoopmedewerker die uitvoerig de tijd voor ons nam.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een auto kopen in een uiterst relaxte sfeer, dat is onze ervaring met MAK auto\'s.\r\nWe zochten een mercedes GL 420 CDI 7 zitter en dachten dat die uit Duitsland moest komen. MAK doet veel import, dus contact gezocht met Bas de Vos van MAK auto\'s. \r\nOok mijn broer had hier goede ervaringen opgedaan met de aanschaf van een Mercedes R klasse.\r\nNa wat rekenwerk kwamen we tot de conclusie dat, met name de rest BMP, zo\'n auto toch nog duur maakt uit Duitsland. We vonden een mooie in Nederland van 2008 met slechts 120.000 km op de klok.\r\nBas is de auto voor ons op gaan halen waarna we hem bezichtigd hebben en een proefrit mee gereden.\r\nVervolgens een prijs afgesproken, niet direct op papier en handtekeningen of zo, gewoon in goed vertrouwen. Daar houden wij van.\r\nTwee weken later volgens afspraak de auto opgehaald en werkelijk er stond een vrijwel nieuwe auto in de showroom klaar. Gewoon super mooi afgeleverd en alles gedaan wat we afgesproken hadden. Ondertussen de eerste paar honderd kilometers weggereden. Echt waanzinnig zo fijn deze auto rijdt. MAK zou ik iedereen aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en deskundig personeel. Net bedrijf en nette presentatie van de auto. Bij aflevering wordt de tijd genomen en alles goed doorgesproken en uitgelegd over de \"nieuwe\"auto.Zeker een bedrijf om ooit terug te komen en aan te bevelen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Van Leeuwenhoekweg 1