perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer plezierige en professionele ervaring met dit bedrijf! Tot in de kern betrouwbaar en vakkundig! Uitermate geschikt om uw auto aan te schaffen en/of te onderhouden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mooie uitstraling qua showroom, prettig en adequaat ontvangst en een goede plezierige onderhandeling over de aankoop

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We voelde ons gelijk welkom, kregen een keurige uitleg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn erg tevreden met deze garage en met het vriendelijke personeel. De aflevering van onze nieuwe auto was heel professioneel, snel en goed verzorgd! Alle lof aan de mensen die hard hieraan hebben gewerkt! Extra dank aan Sijmen Muilwijk, die hierin de voortreffelijke regie had!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met het personeel bij MAK is zeer positief! Vriendelijk, gastvrij, behulpzaam, kundig en er wordt aandacht besteed aan de kleinste details. Hier een auto kopen is een belevenis.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top servicd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ontvangst , prettige sfeer kortom gelijk een goed betrouwbaar gevoel top !!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk geholpen met kenis van zaaken

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig contact, ter zake kundig en betrouwbaar. Communiceert goed en komt afspraken na.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op prettige en deskundige manier geholpen door Sijmen Muilwijk ! Hij heeft een brede zoekopdracht geheel naar tevredenheid ingevuld, dit hadden we zelf niet kunnen bedenken. Snel en goed geregeld Sijmen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, aardige mensen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prachtig bedrijf met mooie auto\'s, goede service en klantvriendelijk personeel. De combinatie van MAK auto en Sijmen Muilwijk was voor ons bijzonder, in een oase van rust, vakmanschap, deskundigheid en vooral aandacht voor de klant een andere auto kopen hebben wij als zeer prettig ervaren. Een groot voorbeeld voor veel andere garages. Sijmen bedankt! En ga vooral zo door MAK auto! Onze BMW rijdt super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben tot nu toe zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid bij Mak Auto & Techniek! Bedankt voor alles Sijmen Muilwijk. Je hebt mij heel goed geholpen. Ben heel blij met mijn nieuwe audi a3 quattro! \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een zoekopdracht voor een leuke mini countryman is mij een super mooie auto aangeboden en direct verliefd. Vandaag de auto opgehaald en ben er heel erg blij mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste kennismaking was op alle fronten erg prettig.\r\nOok het vervolggesprek was plezierig en alle afspraken zijn nagekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel bedrijf met eerlijke, zeer nette auto\'s.\r\nWordt er goed geholpen, contact gaat soepel en snel.\r\nZeer aan te bevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf met een goed ontvangst en verstand van zaken doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn via internet bij dit bedrijf gekomen. Na wat telefonisch contact zijn we wezen proefrijden. De manier waar ze met de klant omgaan is ons als prettig ervaren ook niet opdringerig naar ons toe om een keuze te maken gewoon zeggen denk erover na dan hebben we later wel contact. Echt top complementen voor Sijmen die ons heeft begeleid tot aankoop van de Skoda.\r\n\r\nGa zo door .\r\n\r\ngr Erik en Debby

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf en prima service 👍

Van Leeuwenhoekweg 1