goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring alleen maar positief , deskundige mensen en goede service. Alweer onze vierde auto gekocht.\r\nOnze BMW uit 2014 is echt niet van nieuw te onderscheiden ze weten precies wat de klant wil , komt door de enorme passie die de verkopers voor auto´s hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels alweer de derde keer dat ik een auto bij MAK heb aangeschaft. Het is echt een aanrader voor iedere autoliefhebber om hier een auto aan te schaffen. Persoonlijke aandacht en een aflevering uit het boekje.\r\nTop!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed!! samen met Sijmen zoektocht ingezet voor de juiste auto die wij zochten. Door een zeer plezierige en professionele samenwerking tot een mooi eind resultaat gekomen.\r\nBedankt!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nog ouderwets eerlijk in nieuwerwets jasje
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prachtig zeer klantvriendelijk bedrijf. Alleen maar prachtige auto\'s welke in topstaat zijn in de showroom!\r\nEr wordt bij verkoop en levering van de auto uitgebreid de tijd voor je genomen. Heb hier met een heel erg goed gevoel mijn auto gekocht! Ik beveel dit enthousiaste team zeker aan!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goede ervaringen met dit bedrijf. Vriendelijk en professioneel personeel. Bij vragen kreeg ik altijd snel en correct antwoord en daarnaast denken ze met je mee. Aangeschafte auto werd tip top opgeleverd. Het was een prettige en \"saaie\" ervaring en dat is eigenlijk wat je wil van een professioneel bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ontvangst bij een zeer toegankelijk bedrijf.\r\nBij alle betrokkenen een passie voor de auto\'s.\r\nDit zorgde voor een vlotte verkoop met duidelijke en snel opvolgbare afspraken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correcte verkopers. Mooi bedrijf met mooie voorraad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant staat centraal. Bas de Vos luisterde goed. Legde alles goed uit en we konden samen snel tot zaken komen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed ervaring. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Zoekopdracht perfect uitgevoerd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring omtrent afhandeling inruil en verkoop van nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Occasion gekocht via site en telefonisch contact. Auto bleek exact te voldoen aan datgene wat men belooft.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer leuke en kundige mensen en een prachtige auto afgeleverd! Zeer tevreden en zal ze zeker aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij de aankoop van mijn nieuwe (gebruikte) auto ben ik goed geholpen door de mede-eigenaar. De gemaakte afspraken werden nagekomen en het contact was prettig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er wordt gedaan wat er wordt gezegd.\r\nMooie auto\'s en een net bedrijf. Ik zou zo weer auto kopen bij MAK.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en wat een mooie auto\'s 👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, vriendelijk en kundig en duidelijke afspraken

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en vriendelijk ontvangen. Namen rustig de tijd voor je en konden al je vragen beantwoorden. \r\nIk zou iedereen dit bedrijf aanraden als je op zoek bent naar een goede betrouwbare dealer en/of auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een goede ervaring, het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Al onze vragen werden goed beantwoord en toen we de wagen gingen ophalen stond deze er prachtig gepoetst bij. De verkoper nam echt de tijd voor ons met de overdracht van de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig en professioneel. Prachtige showroom. Absoluut een aanrader. \r\n

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers