goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een netjes bedrijf waar je jezelf welkom voelt. Je wordt goed geholpen door het vriendelijke personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk en verzorgd bedrijf en ik werd prettig en goed geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig contact. Afspraken worden nagekomen. Klant staat hier gelukkig nog centraal. Informele setting met deskundig advies

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen zaterdag onze 2e auto afgeleverd. Mooi bedrijf met top service en eigenaren met passie voor mooie auto\'s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaring.. prima bedrijf..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf. Goede service. Professioneel. Mooie showroom. En eigenaren die zelf autogek zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig, een open en eerlijk autobedrijf.\r\nServicegericht en betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf alle afspraken zijn keurig nagekomen. Een heel mooi verkoop-, inruil- en alleveringsproces. Zeer professioneel.\r\n\r\nEen tevreden klant

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een aantal Jaren geleden een auto gekocht bij deze garage naar volle tevredenheid. Onlangs mijn \'oude\' auto ingeruild voor een nieuwe die ik gevonden heb via een uitstekend uitgevoerde zoekopdracht die ik Mak-Auto heb gegeven.\r\nAuto is inmiddels afgeleverd en in gebruik.\r\nIk dank Bas voor alle goede zorgen en begeleiding.\r\nAls je een bedrijf zoekt die qualiteit, service en klantgerichtheid tot een kunst hebben verheven: MAK-AUTO

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige en eerlijke verkoper, bij de koop van mijn auto hebben ze net dat stapje meer gedaan. Als ik een nieuwe auto koop kijk ik als eerste bij Mak.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De firma Mak Auto & techniek is een bedrijf met een goede service.\r\nWij hadden een probleem met onze camper,na dat hij gerepareerd was bij de firma Mak,op de terug reis uit Frankrijk weigerde de vijfde versnelling ik kon niet meer schakelen.\r\nDe camper naar Mak laten brengen,en na dat de versnellingsbak was gedemonteerd bleek dat er iets niet goed was.\r\nDe firma Mak heeft deze toen kosteloos gerepareerd.\r\nDit vinden wij een goede service.\r\nEn we kregen ook nog een dinerbon als troost voor het ongemak,\r\nEen fijn bedrijf met eerlijk personeel.
  • Reden bezoek Andere reden

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig geholpen met de aanschaf van jonge Audi A5\r\nMooi bedrijf

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf,\r\nStaan altijd voor je klaar en keurig netjes geregeld.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een correcte en zeer goede aflevering van de nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedrijf heeft een hele nette uitstraling. Goede service en prima afhandeling. Erg klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super geholpen bij de aankoop van een gebruikte Audi S3.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service, perfecte afhandeling

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaring met dit bedrijf, helemaal goed geregeld ik heb precies de auto die uk graag wil met alles derop en eraan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn bedrijf mooie auto\'s en een perfecte aflevering.wij komen er zeker terug.

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers