perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf, klantvriendelijke en persoonlijke benadering en denkt met je mee in oplossingen. Hier kan menig dealer nog wat van leren!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf professionele dienstverlening, en weten waar ze het over hebben

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super modern bedrijf met echt prachtige auto\'s. Zeer vriendelijke eigenaren. Ik ga hier zeker in de toekomst weer een auto aanschaffen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2 weken gelden een andere auto gekocht bij MAK Auto & Techniek leuk geholpen, zeer klantvriendelijk en service gericht bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer nette bedrijf met een goede advies en service.\r\nKlant staat centraal bij hun en je wordt zeer netjes behandeld

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wederom geweldige service, dit bedrijf denkt echt mee met de klant en deelt de passie. zoals de reclame luid: Er is geen betere.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiterst vriendelijk, nemen alle tijd voor je. Bedrijf ziet er netjes uit. Goed gevoel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles is goed geregeld. Ben zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekende service met vriendelijke mensen. Een garage bedrijf die service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan met oog voor de kleinste details.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer mooi en goed bedrijf. Prettige en professionele ontvangst. Goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prettige ontvangst, rust gekregen om mijn keuze te maken, heel tevreden over het proces tot aflevering auto met enkele wensen van mij en met Sijmen een verkoper gevonden die begreep wat ik wilde.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon eerlijk en netjes geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het eerste contact via de telefoon met Mak auto & techniek was een gezellig gesprek met de medewerkster over van alles en nog wat. Daarna kreeg ik een vriendelijke man aan de telefoon die al mijn vragen met ja kon beantwoorden. De auto die ik zocht stond bij daar. \r\nIk zei, we hebben een match!\r\nHet prettige contact dat ik al had en het warme welkom bij het eerste bezoek, gaf mij als klant een prettig gevoel. Daar stond hij dan, de auto waar ik naar op zoek was. Na een mooie deal, de uitleg over hoe het allemaal werkt, ben ik bij het ophalen van de auto tevreden de zaak uit gereden. Bij het kopen van mijn volgende auto, ga ik graag eerst naar Mak, al is het voor een gezellig gesprek en een kop koffie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf deskundig, duidelijk en absoluut vriendelijk. Het autobedrijf met de aardigste verkopers die ik ooit ben tegengekomen. Prachtige collectie auto\'s. Niet overprised.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer schone en professionele uitstraling, met dito service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service en persoonsgericht. Voor elke klant aandacht en betrokkenheid. Gastvrij van start tot het eind. \r\n\r\nPS : complimenten voor ook het werkplaatspersoneel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mooi bedrijf, mooie uitstraling, professioneel, weten waar ze het over hebben en zeer klantvriendelijk. echt een autobedrijf waar je graag weer terugkomt om een auto te kopen. top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden met de service klantvriendelijkheid en deskundig advies van het personeel. Daarnaast ook altijd tijd voor een gezellig praatje onder een genot van een goed bakje koffie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaring met Mak Auto & Techniek is zeer positief, al bij het eerste contact werden wij hartelijk ontvangen en voelden wij er ons gelijk thuis, alle afspraken werden correct nagekomen, Het ophalen van de 2e hands auto was een feest dankzij verkoper Sijmen Muilwijk.

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers