goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie, fijne ontvangst. Vriendelijke en beleefde mensen. Men neemt de tijd voor je. Alle afspraken worden nagekomen. After sales kunnen we (nog) niet beoordelen, we hebben de auto net opgehaald. Kortom: wij hebben een goed gevoel en een mooie auto eraan overgehouden! En nog een leuk presentje bij de aflevering van de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals iedere keer weer perfect!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prachtig autobedrijf in alles. Zeer vriendelijke, gastvrije en deskundige eigenaren die ons een prachtige auto hebben geleverd. Een bezoek waard!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, ongedwongen en duidelijk bedrijf. \r\nAfspraak=afspraak, da\'s altijd prettig. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goede ontvangst.\r\nvriendelijke verkoper.\r\nmooie zaak.\r\nnette aflevering.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede communicatie, heldere uitleg, zeer mooie autos en absoluut een betrouwbaar gevoel bij de aanschaf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijk met heel veel aandacht.\r\nLeven mee met de zaken die spelen en spelen hierop in.\r\nService staat heel hoog in hun vaandel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer betrouwbaar. Ik ben op een duidelijke en eerlijke manier behandeld, goed gevoel. Voor onderhoud en in de toekomst eventueel nogmaals een aanschaf houd ik dit bedrijf zeker in de gaten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf buitengewoon vriendelijk en deskundig, mooie auto gekocht en tevreden over deal.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fully professional customer approach. Everything what has been discussed upfront, was arranged by MAK Auto. Clear, precise and straight forward transaction. The sales advisor are very helpful and patient! Every question asked was answered in very short time. I strongly recommend Auto MAK & Techniek!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf met mooie strakke wagens. Het viel mij op dat iedereen die aankomt met een bigsmile van al dat moois de showroom in stapt.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf No nonsens, doen wat ze beloven, zeer attent en klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Iedereen bij MAK supergemotiveerd , mooie auto TOP afgeleverd met speciale dank aan sijmen en leo voor de geboden service . 110 % tevreden ook Mieke .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super gastvrij en zetten werkelijk alle puntjes op de i bij het afleveren van de auto. Met een goed gevoel de showroom verlaten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen en nemen de tijd voor je

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als ondernemer heb ik jaren lang een nieuwe leaseauto\'s gereden en was deze keer op zoek naar een koopauto. Via MAK vond ik een bloedmooie Audi A3 Cabriolet met BTW en slechts 27.000 kilometer op de teller. \r\n\r\nNa een bezoek bleek het alsof de auto gewoon nieuw in de showroom stond. Wat een schoonheid! Ook nemen ze bij MAK echt de tijd voor je. Alles was eigenlijk meer dan vlot geregeld. \r\n\r\nBij het ophalen van de auto nog een prima uitleg gehad, een mooi pakket met zaken als een halve liter olie, EHBO-doos, veiligheidsvestjes en een mooi flesje wijn. Chapeau! Een dikke TIEN!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige manier van zaken doen. Oprechte interesse in de persoon, en ook de inruil op de juiste manier bekijken. Over de service na aflevering kan ik uiteraard niets zeggen, en gezien de afstand zal dat wellicht zo blijven. Echter, mocht ik in de toekomst weer een auto willen kopen zal ik zeker weer op de site gaan kijken, en contact opnemen. Net als in mijn vak, is hier sprake van goed ouderwets relatiebeheer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een mooi bedrijf met veel kennis en vooral passie voor auto\'s. Alles is goed geregeld. Ben zeer tevreden.\r\nHet autobedrijf met de aardigste verkopers die ik ooit ben tegengekomen.

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers