• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Contact per email, telefoon en in persoon (met Chris) heel prettig en vertrouwenwekkend. Deskundige uitleg, goed gedocumenteerd, betrouwbare toelichting op de achtergrond van de auto in kwestie. Proefrit was geen bezwaar en geen flauwe trucs die je maar al te vaak ziet zoals een lege tank of een tijdsrestrictie. Auto zelf is een plaatje. Ik verwacht snel zaken te gaan doen en heb alle vertrouwen in het afronden van de deal. Zelden zo’n voorbeeld-klantgedrag ervaren in deze bedrijfstak, en Mak / Chris is de absolute topper in m’n oriëntaties van de afgelopen maanden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en fijne club, je voelt je zo thuis! Het is een feestje om daar een auto te kopen. Bas, bedankt weer!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf, mooie en veelal bijzondere wagens die net even aantrekkelijker zijn dan de meeste. Communicatie is erg goed, klant en dienstverlening staan hier hoog in het vaandel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bas en Chris de Vos ontvangen je hartelijk en er hangt een prettige sfeer in het moderne autobedrijf. Men richt zich op het hoger segment en heeft een ruime keuze aan mooie jonge Audi\'s, BMW\'s en Mercedessen. Ik heb een Audi A6 gekocht, en zoals telefonisch al besproken was de Audi in uitmuntende staat. Zowel het interieur als exterieur als nieuw. Ik heb de auto gekocht en een week later opgehaald, tussentijds heeft Bas een aantal keren contact met mij opgenomen voor afhandeling van papier en verzekeringswerk. Bij de afleverbeurt hebben ze er ook nog 2 nieuwe 20 inch banden opgezet omdat er 2 een minimaal profiel hadden. \r\nAL met al een goede ervaring met Mak en ik rijd nu met veel plezier in mijn nieuwe Audi. Ik heb nog 6 mnd garantie die ik hopelijk niet nodig heb, maar anders kan ik terugvallen op hun goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder prettig en professioneel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een fantastisch bedrijf. Bij Mak Auto & Techniek weten ze precies wat de juiste service en dienstverlening is. Hier hebben wij werkelijk onze droomauto kunnen ophalen. Dhr Sijmen heeft ons geholpen en ons voorzien van de beste service en kwaliteit. Wij zijn helemaal tevreden en we danekn dit fantastisch bedrijf voor hun service, met alle kennis, kunde en vakbekwaamheid. Nogmaals hartelijk dank en we komen graag terug bij jullie. \r\nDikke complimenten en zeker een aanrader.\r\n\r\nAlan en Lano uit Loenen aan de Vecht

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige mensen, schitterend pand van binnnen en buiten, goede service en natuurlijk het belangrijkste, heel veel keus in mooie auto\'s.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De echte ‘wow’ ervaring beleefd bij de aankoop van mijn mooie auto! Ik voelde mij zeer gehoord als klant. En de vriendelijkheid, snel meedenken in oplossingen, professionele uitstraling en deskundigheid! Alles was voor mij uitstekend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf we zijn goed geholpen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uit alles blijkt dat Mak een goede lange termijn klantrelatie als uitgangspunt neemt. Dat geeft vertrouwen en maakt voor bijzonder plezierig zaken doen. Daarnaast hebben ze een neusje voor het selecteren van de beste occasions van hun klasse.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed geholpen en netjes geholpen , hebben de auto twee weken voor me vastgehouden terwijl ik een nieuwe klant ben erg netjes van ze

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima Service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mak Auto & Techniek biedt haar klanten een warm welkom en goede service. Wij rijden een eind voor zowel onderhoud als aanschaf van onze beide auto\'s. Het bedrijf straalt kwaliteit uit en biedt dat ook.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierige sfeer en deskundige medewerkers. Goede ervaring!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 5 april 2019 mijn nieuwe droomauto opgehaald, een Audi S5 van 2018 met alle toeters en bellen die je maar kunt bedenken. I am driving a dream!! In 2015 was er een eerste contact met Bas de Vos, na een nare ervaring bij VAG dealer in Dordrecht. Ik kreeg de tip van Leen Post Banden - Schelluinen. Dit was in augustus 2015, in oktober 2015 kwam ik weer eens langs in de showroom, Bas herkende mij nog. Kop koffie, praatje pot, ze nemen de tijd voor je bij Mak Auto en Techniek. Ik keek rond in de showroom en daar stond ie een Audi A6 Avant 3.0 TDI uit 2014 met alle opties, een beauty en beest van een auto, gelijk verliefd. Ik kreeg de auto gewoon een weekend mee voor een uitgebreide proefrit, dit was de eerste auto die ik kocht. De beslissing om te kopen kwam niet alleen door de auto zelf maar ook de manier waarop Bas en Chris de Vos en hun personeel met de klanten omgaat, niets is te veel. Toen volgende een A3 Sportback voor mijn vrouw, samen met Bas opgehaald in Duitsland, toen een witte Golf 7 in 2016, nog een zwarte Golf 7 in 2018, een VW Polo voor mijn moeder in 2018 en nu de Audi S5. Zojuist ook nog de opdracht gegeven voor het zoeken van een BWM X2 voor mijn vrouw. Iedereen die daar werkt heeft een passie voor auto\'s en een missie om klanten in de watten te leggen en te behouden. Het moeilijkste voor een ondernemer / bedrijf is bij groei zijn kwaliteit vast te houden, zij doen dit dagelijks met een team van enthousiaste mensen, die weten waar ze over praten. Service / kwaliteit / advies MAK doet het Speciale wensen voor een auto MAK zoekt jouw droomauto Met recht service met een glimlach en zeer zeker een heel sociaal bedrijf!! Even iets anders dan de grote dealers in de rest van NL. Ik kijk weer uit naar de MAK Rallye in juni. ik ben een zeer tevreden klant, zowel zakelijk als privé. Dank aan heel het team van MAK Auto en Techniek. Antonio Barbaro

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Schitterend bedrijf met klantvriendelijke gastvrije mensen.\r\nKOMEN GEMAAKTE AFSPRAKEN NA.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitzonderlijk goede service, zowel voor, tijdens als na de aankoop!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring! Super geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een uitmuntend bedrijf met vakbekwame mensen. Sijmen Muilwijk, heeft mij gastvrij ontvangen en voorzien van alle mogelijke informatie. Zeer betrouwbare personen, eerlijk op alle fronten en uitstekende service. Niets is hier te veel. Top!

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers