Top bedrijf

Alweer mijn 3e auto aangeschaft bij Mak Auto & Techniek. Wederom alles perfect geregeld. Ik kom altijd graag uit Maastricht om jullie mooi bedrijf te bezoeken. Complimenten !!!!!!!

Super geregeld

De deal is telefonisch gemaakt. En alle afspraken zijn na gekomen. Binnen 5 werkdagen stond. Mijn bolide op naam. En waren alle overeengekomen. Zaken geregeld. -poetsen. -alarm klasse 5. -afgeleverd zo als ik van Mak gewend ben. Super mannen bedankt.

keurig en eerlijk

Koop al jaren mijn bedrijfswagen goede aflevering en service. Bedrijf waar je fijn zaken mee kan doen en denken met je mee.

Uitstekende service !

Uitstekende service. Netjes geholpen. Goed uitleg. Altijd bereikbaar.

Geweldige service

Bas heeft ons goed geholpen en de transactie snel kunnen rond maken. De ongedwongen sfeer en snelheid als ook de flexibiliteit in het afhandelen heeft ons blij gestemd. Michel en Rianne

Keurige organisatie

Fijne mensen en tot een mooie deal gekomen met een zo goed als nieuwe auto met 4000 km op de teller kan ik de komende jaren genieten.

Vijf sterren voor MAK!

Aankoop Audi A7. Expertise +1 Behulpzaam +1 Vriendelijk +1 Kwaliteit +1 Justin & Sijmen +2 Ik kom zeker terug.

In één woord fantastisch

Wat een feest om in uw bedrijf een auto te kopen. Geweldige service.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Was op een relaxe en correcte wijze zaken doen. Dus zeer tevreden!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.

Mooi zaak en zeer goede service!

Weinig woorden voor nodig verder. In de ochtend telefonisch mijn interesse in een auto duidelijk gemaakt, kon dezelfde dag nog terecht om mijn aankoop definitief te maken. Voelde meteen al goed bij binnenkomst, professionele uitstraling, vriendelijk en geïnteresseerd. Ik kom hier zeker terug ook wat betreft toekomstig onderhoud!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede verkoop en aflevering, AfterPay sales nihil!

Uitstekend geholpen bij proefrit en verkoop en inruil. Het after alles traject is er niet, heb vraag neergelegd, maar na twee weken nog geen antwoord, maar naar de dealer gegaan en gelijk geholpen. Dat is jammer en kan en moet beter.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Aanbeveling voor het kopen van een auto en goede service

Heb onlangs een Range Rover Sport gekocht. Nadat hij was opgehaald bleken er een paar lichte beschadigingen op te zitten. Ze baalden er net zo hard van als ikzelf. Auto is teruggegaan en zonder enige discussie hebben ze het echt keurig verholpen. Ook het niet functioneren van de course control is nagekeken en hersteld. Sijmen heeft een keurige auto verkocht en Martin heeft alles daarna prima opgelost. Top bedrijf waar service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dank je heren !!

Super!

Erg goede service, toen ik de auto kwam bekijken had ik direct een goed gevoel bij het auto bedrijf.

• Deskundigheid/Vakmanschap

No nonsense waarbij de klant centraal staat

Vertrouwd - meedenkend - servicegericht

Top! Net als de auto!

Gewoonweg fantastisch! Wij voelden ons gelijk op ons gemak bij Mak! Om aan te raden bij anderen! De professie van een groot bedrijf, het exclusieve van een klein bedrijf! Oog voor detail en mensen.

super geholpen, fijn bedrijf

Transparant bedrijf, fijne mensen met kennis van zaken. Service staat hoog en je krijgt alle aandacht die nodig is. Kan MAK Auto & Techniek voor iedere autoliefhebber zeker aanbevelen.

mooie showroom met vriendelijk en bekwaam personeel

mooie showroom met vriendelijk en bekwaam personeel

• Deskundigheid/Vakmanschap

Keurig bedrijf , meedenkend en goede service

Mijn ervaring met Mak-auto is prima. Netjes en correct geholpen, goede uitleg en een mooie stijlvolle garage. Ook heel meedenkend met de inruil van mijn auto Ik ben zeer goed te spreken over mijn nieuwe Audi E-tron GT Quattro één klein detail : volgende keer het "lakentje" over de auto bij afhalen; geeft toch de extra dimensie ; ) Verder alles top geregeld Cube Investment BV Edwin de Pijper

Alles ging heel soepel

Behulpzaam

• Deskundigheid/Vakmanschap

Professioneel en prettig bedrijf met een mooie snoepwinkel

Succes en bedankt!

Prettig autobedrijf !

Wij zijn al jaren klant bij Mak en dat bevalt ons uitstekend, snappen direct wat wij zoeken/willen Weer een perfecte auto geleverd !

Bijzonder fijne ervaring

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij MAK. Vanaf begin af aan serieus genomen en verstandig geholpen. Proefrit allemaal goed geregeld. De auto stond gewassen klaar voor mij en mijn vader. Ik werd niet opgejaagd en voelde mij zeer op mijn gemak. Ook wat betreft de koop zelf alles goed en eerlijk verlopen. Geen rare fratsen en eerlijk vertellen dat iets al was geregeld waardoor ik minder hoefde te betalen. Ook de levering was zeer aangenaam en kon al snel plaatsvinden. De tijd werd voor ons genomen om alles goed af te handelen. Al met al ben ik zeer blij met de gang van zaken. De auto is geweldig en ik kan niet wachten om er veel veilige kilometers mee te rijden!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Verkoopadviseur is een topper!

Zeer klantvriendelijk, snel in opvolging en goede advisering.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Mooi bedrijf en prima geholpen

Super verzorgde uitstraling van het hele bedrijf.

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers