Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klantfeedback benadrukt consequent hoge service, vakbekwame medewerkers en een soepele afhandeling. Klanten waarderen duidelijke communicatie en betrouwbare updates tijdens het hele proces. Veel respondenten noemen persoonlijke aandacht en vertrouwen in de dealer, wat leidt tot aanbevelingen. Over het geheel genomen is de tevredenheid hoog en positief.
Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel. De verkoper was eerlijk, open en nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Er werd echt meegedacht en mijn wensen werden zonder problemen mogelijk gemaakt. Zeer tevreden met de aankoop en de uitstekende service. Absoluut een aanrader!
17 July 2026
Stephan
Hoogerheide
Wederom een geweldige ervaring. Ik wilde de auto iets meer personaliseren, hierbij heeft Mak geweldig geholpen door mee te denken en te luisteren naar onze wensen. Het resultaat is werkelijk verbluffend en heeft Mak zich wederom overtroffen.
17 July 2026
Vianen
Hier mijn auto gekocht. Heel goed geholpen en alle afspraken nagekomen. Prima zaken doen hier en schitterende auto's. Zeker aan te raden. Mvg Jaco
6 July 2026
Jaco Minke
OOSTVOORNE
Bij het eerste bezoek aan de dealer werd ik goed geholpen en mocht ik ook een proefrit maken. Bij het tweede bezoek kon ik al mijn vragen stellen en een 2e proefrit maken. Ik ben erg tevreden over hoe het hele aankoop proces is verlopen! İk zal MAK zeker aanbevelen.
17 June 2026
Oğuzhan
Hoorn
Mooie bedrijf, eerlijk, vakkundig en professioneel .
Eduard
Schiermonnikoog
Wat een fantastische ervaring was de aankoop van mijn nieuwe auto! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me direct op mijn gemak en bijzonder welkom. De professionaliteit was indrukwekkend en het hele proces verliep van begin tot eind vlekkeloos. Dit bedrijf heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik beveel ze dan ook met volle overtuiging aan!
VS
Rotterdam
Vanaf het eerste moment van binnenkomst werd ik ontvangen door Dennis wat toch een bijzondere ervaring was tov andere bedrijven. Werd vakkundig voorgelicht en uiteindelijk samen met mijn vrouw een Audi Q5 gekocht. Ik zal zeker in de toekomst terugkomen bij Mak Auto in Groot Ammers.
Jacques
Heintjes
Aangezien ik zelf ook werkzaam ben in de Automotive en dus zelf ook de ervaring heb met klanten, ben je altijd extra kritisch op hoe je collega’s het doen… Bij MAK auto hebben ze echt alles heel goed voor elkaar. Dat voel je als je de showroom binnen stapt,.. de wijze hoe ze je op de hoogte houden van aankoop tot aan levering… kortom alles dik in orde! Het is voor mij de eerste keer dat ik mijn Porsche heb gekocht via een niet officiële Porsche dealer… maar mijn ervaring hier, daar kan de officiële dealer nog een hoop van leren.
19 April 2026
René
Den Haag
Wat moet ik vertellen over Mak Auto. - Service een dikke 10 - Klantgerichtheid een dikke 10 - kwaliteit dikke 10 - Corné als verkoper dikke 10 Waarom dikke 10 gewoon een zeer nette garage bedrijf die service en kwaliteit boven aan hebben staan en maakt niet uit wat voor persoon je bent Dit is de 5de auto die ik nu gekocht hebt en wederom super geholpen en aflevering ook super. Ik zal zeker iedereen aanbevelen en terug komen. Corné en Team ga zo
18 March 2026
Ramon
Grashoek
Wat mij vooral is bijgebleven, is de oprechte betrokkenheid en vriendelijkheid. Je merkt dat klanttevredenheid hier geen loze belofte is, maar echt prioriteit heeft. Alles werd netjes en professioneel geregeld, en ik ben ontzettend blij met hoe het hele proces is verlopen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partij met topservice en persoonlijk contact, dan kan ik MAK Autos van harte aanbevelen!
24 February 2026
Joris
Woerden
Na telefonisch contact afspraak gemaakt voor de bezichtiging van een BMW M5 Touring . Bij aankomst netjes ontvangen. Ik ben geholpen door Corné Penning wat een perfecte service . Auto is keurig netjes afgeleverd zoals afgesproken en ook nam hij de tijd voor een uitgebreide uitleg van de diverse opties. Bedankt.
29 December 2025
stefan
Rijsenhout
Geweldig geholpen door Corné. Wat ik ook aan hem vroeg, niets was te veel. Hij zocht alles uit. Top service van hele mooie zaak met prachtige auto's
27 October 2025
Axel
Geweldig bedrijf, heel prettige mensen, prima service en communicatie. In één woord TOP!!
18 September 2025
John Hoogendoorn
Bergambacht
zomaar op een zaterdagmorgen naar MAK gereden om te kijken wat we nu precies voor een auto wilden aanschaffen. We wilde een hogere instap en deze hebben ze bij MAK in alle Duitse merken. Nadat we een kopje koffie kregen ging het snel, na een korte en correcte onderhandeling met Dhr Been een auto gekocht. Deze is ook na tevredenheid afgeleverd. Het is voor ons de eerste aanschaf bij MAK en als het zo blijft zeker niet de laatste.
Maikel
waspik
Top bedrijf super service en prachtige auto’s Zeer tevreden met onze nieuwe auto
Dave
Grashoek
Recent een 2e auto gekocht bij Mak. Zowel bij oriëntatie, het maken van de proefrit en aflevering erg prettig en professioneel geholpen. Warme ontvangst van Lois of Charlotte met goede koffie en lekkere koekjes. Ruben heeft mij goed geholpen, is goed bereikbaar en heeft kennis van zaken. De auto was tip top in orde bij aflevering.
Rob van Hal
Alblasserdam
Voor het onderhoud van onze auto's zaten we al bij MAK. Toen we een nieuwe auto wilden kopen, was het voor ons vanzelfsprekend om weer bij MAK aan te kloppen. Net als bij het onderhoud: de service is goed, duidelijk en eerlijk. Binnen een paar dagen had ik mijn droomauto gevonden, en ik ben ontzettend blij dat ik nu bij de MAK-familie hoor. MAK doet wat ze beloven – en dat is goud waard!"
Natascha Pfaff Brandsen
Polsbroek
Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen en volledig ontzorgd in de zoektocht naar mijn BMW 3-Serie. Ik had een duidelijke wensenlijst en waar andere partijen afhaken of half werk leveren, ging Ensar juist een stap verder. Wat vooral opviel was zijn kennis van BMW, zijn betrokkenheid en de rust die hij uitstraalt. Ik werd continu op de hoogte gehouden van de zoektocht, met transparante communicatie en realistische verwachtingen. Geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk en doortastend advies. Toen de perfecte auto gevonden was, hoefde ik me nergens meer druk over te maken. Alles werd tot in de puntjes geregeld. Zelfs bij aflevering — waar nog wat kleine gebruikssporen zichtbaar waren — werd dit direct en zonder gedoe opgepakt en hersteld. Ik ben enorm tevreden en kan met volle overtuiging zeggen: voor mij geen andere autodealer meer. MAK Auto, en met name Ensar, hebben het vertrouwen méér dan verdiend. Absolute aanrader.
28 July 2025
Jeroen
Sliedrecht
Ik heb begin juli al een review geschreven.
18 July 2025
Gerry
Ede
Drie weken geleden heb ik mijn zwarte Porsche Macan besteld en inmiddels rij ik er nu bijna een week mee. Vanaf het eerste moment ben ik super goed geholpen en geadviseerd door Corné – echt topservice! Hij dacht goed mee en wist precies wat bij mij paste. Een van de opties die het plaatje helemaal compleet maakt, zijn de gele remklauwen – een sportief detail dat perfect contrasteert met het zwarte exterieur. Elke keer als ik instap, voelt het als een feestje. De keuze voor de Macan was voor mij ook praktisch: de laadsnelheid en het grote bereik zijn indrukwekkend, wat het rijden niet alleen leuk maar ook comfortabel maakt. Al met al een geweldige ervaring, van bestelling tot rijplezier!
15 July 2025
Henry
Dordrecht
Gisteren mijn nieuwe auto opgehaald. Zeer fijne zaak en service. Er wordt goed de tijd genomen om alles uit te leggen. Heel goed geholpen door Dennis. Een hoop bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan deze klant vriendelijkheid. Marco.
12 July 2025
OOSTERHOUT
In maart bij MAK nieuwe Q3 Sportback opgehaald en in juni nieuwe Q8. Onze ervaring met Ensar en Mak is meer dan positief. Je krijgt op al je vragen gelijk antwoord. Er wordt genoeg tijd uit getrokken om het een en ander uit te leggen. En dat maakt echt een verschil met andere garages. Wij raden ook zeer MAK garage aan!
11 July 2025
Fam Wieland
Middelharnis
Naar jarenlang auto's te hebben gekocht uit een groot en anoniem autopakhuis van Audi, vond ik deze keer een schitterende Porsche Macan bij MAK Auto in Groot-Ammers. Als autoliefhebber voelt het als thuiskomen bij MAK en ook de verkoper die ons hielp, snapt dat niet iedereen een auto koopt om alleen van A naar B te komen. Deze verkoper heeft ons op een prettige manier door het verkoopproces geholpen en betrok daar ook zijn collega's op een leuke manier bij. Zo zijn we in de week van het afleveren samen even naar de werkplaats geweest waar onze auto helemaal in nieuwstaat werd gebracht. Ook van de aflevering werd een feestje gemaakt voor ons allemaal! Vooralsnog hebben we heel veel plezier beleefd aan de aankoop en eerste 5.000 kilometer van onze nieuwe auto!
26 June 2025
Ton
Nieuw-Beijerland
Hier al meerdere auto's gekocht, altijd open en eerlijk en ze maken waar wat ze beloven. Daarbij maken ze een echt feestje van de aflevering en is de aandacht na aflevering ook nog steeds aanwezig. Wederom een hele fijne ervaring, dank daarvoor.
18 June 2025
Guido
HUIZEN
Professionaliteit en auto liefde gaan hand in hand! Ik heb een jonge occasion gekocht; Porsche 911 Carrera 4 > toch een serieuze investering en dan verwacht je ook een passende behandeling > volledig waargemaakt in alle opzichten: ontvangst, bespreking, test, onderhandeling en aflevering! dream's comes true; dank MAK Auto & Techniek!
18 June 2025
Rene Hoppener