alles is prima in orde als er wat is word je gelijk en vriendelijk geholpen
Goede service! Snel geholpen. Een echte dorps autobederijf waar je nog met respect en eerlijk word behandeld. Geen mentaliteit van oke auto gekocht en de service is over! Nee een echte aanrader voor de mitsubishi rijder. Al met al een dealer waar je nog als koning word behandeld.
Auto Edison is een zeer klant vriendelijk, service gericht en deskundige dealer van Mitsubishi.
Goede informatie
Goeie service
Zeer vriendelijk en snel.Zonder pardon kreeg ik een antwoord
zeer klantvriendelijk en altijd een reserve auto klaar bij een onderhoudsbeurt.
Prima bedrijf staan altijd voor je klaar!
Prima wachtruimte is een 7, maar ik krijg het schuifje niet verder op mijn mobiel
al 15 jaar lang prettig kontakt met Arjan en deskundig geholpen door Marco.
Garage Edison kan je iedereen aanbevelen prima geholpen en heel klantvriendelijk!!!
Prima zowel bij grote beurt als bij reparaties.
zeer goed, klantvriendelijk
Edisonstraat 1