Auto Edison is een zeer prettige en klantvriendelijke garage, waar je altijd op een corecte en open manier geínformeerd wordt over het onderhoud en reparaties van je auto.
Al vele jaren klant, tot onze tevredenheid.
UIters te vreden met dit bedrijf
ZEER POZIETIEF
Prettige mensen en vlotte en goede service.
Ik heb hier al menig auto aangeschaft. De service staat hier op een hoog peil. Dat geldt niet alleen voor de derectie maar ook voor het personeel! Ik ben er al jaren een tevreden klant!!!
ze zijn erg vriendelijk, je word gauw geholpen zo niet direct, en ze maken zonder moeite gelijk een afspraak al is het morgen geen probleem,en ze zeggen ook hoeveel het kost mits er geen bizonder heden zijn
goed bedrijf houden zich aan de afspraken je wordt prima te woord gestaan aan de balie geen wachttijden en goede service.
Edisonstraat 1
2691 GT 's-gravenzande