kan alleen maar positief zijn.
Snelle goede service! Wij zijn erg tevreden!
oke
Heel erg goed! Snel, vriendelijk, meedenkend.
Vriedelijke servicebalie, gratis vervangende auto en reparaties worden goed uitgevoerd.
Ervaringen zijn positief. Niet het idee, zoals wel de ervaringen bij veel andere autobedrijven, dat het personeel niet \'eerlijk\' tegen de klanten. Klant komt op 1e plaats.
Altijd helemaal TOP
Al 30 jaar prima ervaringen met Auto Edison
Uitstekende service en behandeling
Wij hebben recent twee auto\'s gekocht. Zeer tevreden over de service. Snelle adequate dienstverlening.
Ervaar dit bedrijf als pretig
Heel goed, snelle service, weet waar je aan toe bent met de kosten van je auto! Heel klantvriendelijk! Duidelijke Faktuur/goede toelichting/advies. Kortom heel goed! Met hartelijke groeten, Jan Nowee.
gewoon Top..........
Advies en service is gewoon OK
Edisonstraat 1
2691 GT 's-gravenzande