Snelle en correcte afhandeling
Voor het eerst bij Edison, daar ik sinds april in Maasdijk werkzaam bent bij Westland keukens. Vriendelijke receptie Arjon. De vervangende onderdelen worden ook getoond. Super. Nog een echte Mitsubishi dealer.
Zeer goede ervaring. Afspraken stipt op tijd en compleet uitgevoerd. Deskundig. Direct service wanneer nodig. Vriendelijke en behulpzame receptie. Met App ook bij det tijd. Opvallend beter dan anderen.
Altijd klantvriendelijk, snelle reactie, goede service. Al jaren vaste klant, met 2 auto\'s, zowel Mitsubishi als ander merk.
Zeer klantvriendelijk bedrijf met een goede service
Zeer klantvriendelijke medewerkers in dit bedrijf, goede ervaring op gedaan
Auto Edison is een fijn bedrijf en mee denkt met de klant.
alles is altijd prima geregeld, altijd een goede zin en bijna alles kan
Edisonstraat 1
2691 GT 's-gravenzande