Zeer fijne garage

Hele fijne garage die mij altijd goed en kundig helpt. Niets is hun te veel.

Goede ervaring

Ik ka niet veel in Netherlands schiven. Maar mijn gevoel is zeer positive.

Zeer prettige autobedrijf zeer klantvriendelijk. Staat altijd voor je klaar.

Vertrouwd en als vanouds.

Het vakmanschap, het persoonlijke contact, het meedenken, de leenauto die klaarstond en het geduld (met die lastige klant die rateltjes hoort).

Vriendelijk en prettig personeel. Uitstekend geholpen

het was goed

Ik ben goed geholpen

goed bedrijf

apk was binnen paar uurtje gedaan en de noodzakelijke dingen zijn gedaan tegen een goed tarief en kregen ook mee wat er aan zit te komen en waar we op moeten letten kwa komende kosten

Een prettig en kwalitatief hoogwaardig bedrijf

Goede service, korte lijnen, prettige mensen.

Dat een woord Top

Mijn ervaring met Auto Edison is zeer goed en vakkundig. Je wordt er goed geholpen ook wanneer iets onverwacht is bij Auto Edison geen probleem, zij zorgen voor een passende oplossing.

Klantvriendelijk en deskundig

Zeer fijne betrouwbare garage

Een hele goede garage

Zeer goede gerenommeerde monteurs, die goed met hun klanten omgaan.

jullie krijgen van mij een 10

altijd vriendelijk en snel

Helemaal goed.

Ik heb een tijdje gebruik gemaakt van een Peugeotgarage maar ben heel erg blij weer terug te zijn bij jullie garage. Service is zoals altijd uitstekend. Dank!

Prima service, vriendelijk personeel

Na een aantal jaren suzuki gereden te hebben weer teug bij Auto Edison, voelt weer prima , vakkundig en vriendelijk

Goed en vriendelijk geholpen en netjes afgestemd wanneer

Afspraak afgestemd. Vertraging in werk netjes doorgegeven. Telefonisch overlegd over extra handelingen bij beurt Netjes op geleverd.

Al jaren een goed en vertrouwd adres

Wij komen hier al jaren: zeer goede service en zeer aardige mensen. Ook met de aankoop van auto's hebben wij nog nooit een miskoop gehad. Een topper !

TOP,!

Snelle service! Zeer tevreden!

Service vakwerk vriendelijkheid vakbekwaam

Zoals altijd een vriendelijke ontvangst. Correctie benadering en een goede kennis van zaken.

Fijn bedrijf met goeie monteurs

Altijd goed geholpen.

prettig

kan altijd terecht voor kleine problemen die ze direct oplossen, vaak zonder rekening

Hebben een receptionist (Arjan) die alles regelt en zijn uiterste best doet om het de klant naar zijn zin te maken.

Goede service en goede communicatie

Goede service en goede communicatie

Helemaal tevreden

Altijd welkom 👍 Goede afspraak maken 👍

Zoals altijd volgens afspraak en op tijd uitgevoerd prima verhouding klant en medewerkers . Alleen de lichten weer aan zetten reed 's-avond in het donker op de straat.

Edisonstraat 1

2691 GT 's-gravenzande