Filters

10

Genuine

Johan is an amazing and honest person. He describe the car and its pros and cons sincerely. When you are at Auto Edison you feel like part of a family and not like doing a business. His guidance of how to do the autorization steps was very helpful.

 • Would you recommend us? Yes
10

What you see is what you get!

Ik was helemaal klaar met " de grote mannen" en het "gescand worden" bij binnenkomst" of je wel geld op je rekening hebt staan. Online een auto naar onze zin gezien, gebeld om een afspraak te maken voor een proefrit. Een warm ontvangst met koffie, hier gèèn mannen in pakken met ellenlange verkoop lul verhalen! Gewoon een fijn gesprek van mens tot mens, zonder gepusht te worden. De prijs is de prijs, daarvoor uitmuntende inzet van deze mensen zonder grootdoenenrij. Een informatieve vraag achteraf word ook met dezelfde inzet keurig beantwoord. Chapeau!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Voor de aankoop van een geïmporteerde Kia Niro van 1 jaar oud bij auto Edison terechtgekomen. Proefrit gemaakt en in principe geïnteresseerd in de aanschaf van deze auto. Omdat het toch om een behoorlijk bedrag gaat en ik niet dagelijks zulke bedragen uitgeef ;-) kreeg ik toch koud watervrees! Ook technisch kan ik de auto niet beoordelen, dus: Besloten de auto te laten keuren, aankoop keuring, en dat raad ik iedereen aan! Auto was prima in orde en we hebben er veel plezier aan. Dank Auto Edison B.V.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onwijs goede en professionele service

Erg goed geholpen door Johan, onwijs blij met mijn nieuwe auto. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Relaxed ontvangst, prettig te woord gestaan en geadviseerd.

Heel ontspannen sfeer, er wordt niet direct in je nek gehijgd om je iets aan te bevelen/aan te smeren. Alle tijd voor een praatje met natuurlijk een goede kop koffie. Goed advies en prettig geholpen zonder aan te dringen. Wij hopen met onze “nieuwe” Skoda Kamiq heel veel veilige kilometers te rijden. In één korte zin, heel fijn geholpen. Bedankt Johan voor de fijne behandeling. TOP!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Op een erg vriendelijke en plezierige manier geholpen

Vanaf het moment dat ik je showroom binnenliep tot en met het ophalen van de auto ben ik fantastisch geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende garage!

Jong gebruikte occasion gekocht bij auto Edison. Vriendelijke verkoper en goede nazorg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar en behulpzaam familie bedrijf

Ik kwam bij Auto Edison terecht na een aantal weken online te zoeken naar een goede auto. Een goede prijs / kwaliteit verhouding is voor mij erg belangrijk bij het kopen van een eerste auto. De eigenaar was erg behulpzaam, vriendelijk en direct bij mijn vragen en wensen over de aankoop. Ik heb hier met een goed gevoel een auto gekocht waarbij ik zeker wist dat ik een goede service zou krijgen en er geen kleine lettertjes bij zouden komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Service en klantbehandeling is meer dan voortreffelijk

Auto totalloss, daarom een andere auto. Het moest weer een Mitsubishi worden vanwege de over een periode van ruim 40 jaar opgedane ervaringen met dit merk. Bij Edison al ruim 30 jaar klant. Wel veel verder van huis, maar een vertrouwd bedrijf is voor een leek op autogebied belangrijker dan het gemak van een autobedrijf "om de hoek". Men heeft meegezocht naar een auto, is deze gaan ophalen voor een proefrit. Op basis daarvan hebben wij tot aanschaf besloten. En nu zijn wij tevreden met onze Space Star, die natuurlijk daar ook in onderhoud blijft.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een 10 met een griffel!!

Een 10 met een griffel omdat wij super geholpen zijn met de aankoop van een nieuwe auto. Wij hebben in het verleden bij een andere dealer wel anders meegemaakt. Inmiddels zijn we vaste klant bij auto Edison mede door de prettige contacten met de receptie en de werkplaats. Deze mannen vormen echt een team/ familie dat merk je aan alles en daar profiteer je als klant van. Hoop dat dit nog lange tijd in stand gehouden wordt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring, perfecte service

.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super bedrijf!

Edison is een Hele fijne garage met de juiste service. Nemen de tijd voor je, en geven je eerlijk advies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wederom een super auto gekocht

Voor de 3e keer bij Auto Edison een auto gekocht. Ook het onderhoud wordt door hun uitgevoerd. Top gasten. Een klein maar heel fijn bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vriendelijk, servicegericht en professioneel

Zeer vriendelijk en correct geholpen door Johan. Er wordt tijd voor je gemaakt en een zeer realistisch aanbod gedaan. De lijntjes zijn kort en ze zorgen ervoor dat je als klant goed en betrouwbaar wordt geïnformeerd. Wij zijn erg tevreden met de service en onze aankoop!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk, helder en duidelijk

Nadat wij vrij snel een afspraak hebben gemaakt voor het maken van een proefrit wordt er alle tijd genomen voor deze proefrit. Voor en na deze rit wordt duidelijk en helder uitgelegd wat de betreffende auto allemaal te bieden heeft. Onze twijfels over een hybride of een plug-in hybride worden snel en overtuigend weggenomen. Uiteindelijk rijden wij met een zeer goed gevoel weg in onze nieuwe auto.

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer positief

Goed en prettig geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service!!

Ik ben erg blij dat ik hier een auto heb gekocht. Fijne en leuke mensen. Daarnaast had ik een goed aanbod dat ik niet kon weigeren. Kortom alles was goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Bij een mooi bedrijf, met mooie mensen een mooie auto gekocht

De zoektocht naar een mooie en betaalbare auto is een uitdaging, maar kom je toevallig terecht bij Auto Edison dan heb je en een mooie auto en service in hoofdletters. Een auto bedrijf die betrouwbaar en betrokken is bij het gehele proces van aankoop tot aflevering en erna. In de showroom rondlopen was al een plezier en een fijn contact met de eigenaar Johan. Er was alle tijd om te kijken en te komen tot goede afspraken die ook schriftelijk zijn bevestigd. Tot slot bedankt voor het bloemetje bij de aflevering en uitleg hoe de auto werkt.

 • Aanbevelen? Ja
9

"De eerste indruk is altijd de beste " zegt het spreekwoord.

De eerste keer dat wij bij Edison binnen stapte was een teleurstelling, aangezien de auto nog niet binnen was en dit niet vermeld stond op de website. Dus was onze reis vergeefs. Maar dit is dan ook het enige wat wij aan te merken hebben . We hebben Johan en Arjan als open en zeer betrokken mensen ervaren die service en meedenken als vanzelfsprekend zien. Voorbeeld : Wij kochten de auto als onze nieuwe caravantrekker en toen in het gesprek naar voren kwam dat onze caravan nieuwe banden nodig had bood Johan spontaan aan dit belangeloos voor ons te regelen. Wat een service. Ook kwam hij ons thuis ophalen zodat we mee konden rijden naar s'Gravezande om zodoende zonder een ingewikkelde reis de auto konden meenemen. Deze review schrijf in aan het Lago Maggiore , waar tijdens de reis daar naartoe gebleken is dat wij inderdaad een geweldige caravan trekker hebben aangeschaft. Hoe die zich verder gaat houden moet nog blijken, maar zoals eerder opgemerkt over de eerste indruk, heb ik er alle vertrouwen in. Dank Johan en Arjan en ook jullie monteur, die op de valreep nog een kleinigheidje ontdekte en dit direct te plekke verhielp. Auto Edison? tot zover zeker aan te bevelen. Kees en Marijke Fremerij

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend bedrijf

Zeer goed geholpen en de auto kon na een proefrit zonder gedoe direct mee. Mocht ik ooit toe zijn aan een nieuwe auto kom ik zeker terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een klantvriendelijk bedrijf

Heel behulpzaam ,neemt de tijd

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende behandeling en meedenken in oplossingen

Huidige auto ingeruild voor een jongere auto. Direct een goede prijs aangeboden en meegedacht over gevraagde extra's. Ook de APK iets naar voren gehaald waardoor we niet over 2 maanden alweer terug moeten naar de garage.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Top goed geholpen bij het afleveren van de auto een aanrader voor andere mensen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn bedrijf, Goede service

Ik las in een eerdere review: een ouderwets bedrijf in de goede zin van het woord. Dat vind ik ook. Een bedrijf waar afspraak = afspraak geldt en waar men zeer klantgericht is. Nadat ik een verzoek voor een proefrit had gedaan, was er blijkbaar meer interesse. Maar volgens afspraak ging ik eerst. Ik kreeg uitgebreide uitleg en er werd ruim de tijd genomen. Ik kreeg een bod voor mijn oude auto dat veel hoger was dan ik had verwacht. Dus de oude ingeruild. Vervolgens mocht ik, na wat regelwerk, de nieuwe direct meenemen. Dat betekende dat ik niet nog een keer terug hoefde te rijden om de auto op te halen. Echt super!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prettige zaak

Een fijne persoonlijke aandacht en geen gladde praatjes .

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.