DNB groep oplichters die misbruik maken van maatschapelijke onderwerpen.

Het zijn oplichters. Doen zich voor als maatschapelijk betrokken echter zijn het oplichters. Kijk alleen maar naar hen constructie met diverse bv bedrijven met maatschapelijke onderwerpen. Eenvoudig op te vragen via KVK. Diverse bedrijven die uitkomen bij Schrik Holding B.V. Online diverse medewerkers die niet bestaan.

Oplichting pas op!

Ze zeiden dat verschillende klanten van mij bij hun waren aangesloten. Na navragen bij desbetreffende klanten weten ze nergens iets van. Geven zogenaamd een blad “magazine stichting paarden voor gehandicapten” uit. Alle maneges die met gehandicapten werken kennen dit absoluut niet!! Ergste vorm van oplichting!!

Malafide advertentie verkopers

Ze verkopen advertenties in blaadjes met 0 toegevoegde waarde. Ze kiezen een sympathiek onderwerp om meer adverteerders te krijgen. De enige die goed is met deze blaadjes is de uitgever van deze "magazines". Het is simpelweg oplichting van kleine bedrijven die een maatschappelijke bijdrage willen leveren. Ronduit verwerpelijk.

vervelende verkoop babbel

Telefonisch ben ik benadert om een advertentie te plaatsen in een magazine. Hierbij word vermeld dat zij deze rijk uitgeven op scholen in de buurt en dat die daar ook uitgedeeld word. Na contact met meerderen scholen blijkt dat het boekje wel word bezorgt maar er geen afspraak is met het bedrijf deze uit te delen. Hierbij geven ze aan dat er ook veel te weinig exemplaren zouden zijn om goed uit te delen. Conclusie: Valse informatie om advertentie te verkopen.