Tandarts lichtte me zeer goed en volledig voor, zonder enig eigenbelang. Praktijkorganisatie beleef ik minder positief. Word weinig professioneel te woord gestaan ('ze hebben kindervakantie', 'met wie wilt u een afspraak'(terwijl niet elke tandarts dezelfde specialiteit heeft en ik mijn voorkeur al had duidelijk gemaakt; binnenvallen om foto's te maken voor het dossier en de tandarts die er openlijk ergernis over laat blijken; telefonisch afzeggen ivm tandarts die ziek naar huis was - kan gebeuren - maar met de opmerking 'voor mij is het ook niet leuk')
Wij zijn heel tevreden over de tandarts en de mondhygiëniste
Afspraak binnen twee weken. Uiterst vriendelijk en goed toelichting bij het plan. Uiteindelijk resultaat overtreft de verwachting.
Op tijd geholpen en alles werd uitgelegd stap voor stap bij de behandeling. Mijn ervaring was prettig.
Goed en vakkundig
ik ben zeer tevreden over hoe het allemaal verlopen is in heel korte tijd in 1 maand tijd alles eruit en kunstklapper er in 4 juli de voor tanden eruit dan is het klaar
Goede ervaring. Ik was er voor de tweede keer, dus dat geeft iets aan.
michels is een uiterts competente zorgverlener
Een aanrader.
Prima tandarts en mondhygieniste werken beiden zeer vakkundig.
P Baststraat 21 27
1071TV Amsterdam