Wat ik jammer vind is al je een goede mondhygiënist heb dat ze weg gaat,niet allemaal doen hun werk zo goed, als Rosalie. Om haar heb ik een hoge cijfer gegeven.
Na jaren uit angst en schaamte uiteindelijk stoute schoenen aangetrokken en naar Tandarts geweest. Zowel de tandarts als assistente stelden mij bij eerste bezoek op m’n gemak, en dat is tijdens alle behandelingen gebleven. Nu naar paar pijnloze behandelingen kan ik weer lachen, snap achteraf niet waarom ik zo lang heb gewacht!
Natalie is een uitstekende tandarts en ik kan altijd op haar rekenen. Uitstekende zorg.
en nog leuker omdat ik Joyke (die ik ken) ontmoette daar.
Vriendelijk,professioneel, goed! Zou het iedereen aanraden
Fijne behandeling, rustige sfeer.
Top kwaliteit, met een prijskaartje dat wel.
vakkundig, voorkomend, vlug
Alles is goed gegaan ,maar het idee dat je door al het voorbij rijdende verkeer gezien kan worden is gek.
Ik kom hier vanaf de eerste dag en wordt al die jaren goed en eerlijk behandeld
Ben als de dood voor de tandarts maar wordt altijd gerustgesteld.
tandarts stelde me op gemak en was naar mijn oordeel zeer deskundig
prettig
Heel kundig
altijd prettig en professioneel behandeld.
zie boven
Ik voel me altijd persoonlijk behandeld door alle medewerkers. Tandarts Michels is iemand die je enorm op je gemak stelt, en erg goed is met patienten die angstig zijn, zoals ik. Assistentes zijn erg aardig en houden desgewenst je hand vast als het moeilijk is. Dit is zó fijn én belangrijk. Behandeling bij mij is zeer goed verlopen, er was steeds duidelijkheid over de te volgen procedure, ook met kosten etc.
Ik ben tevreden
Zeer zorgvuldig met mijn angst omgegaan tijdens de behandeling.
Fijn altijd dezelfde tandarts Mondhygiënst wordt zonder vermelding gewisseld, niet prettig. Receptie nooit aanwezig en niet aanspreekbaar.
vriendelijk personeel, maar wel vreemd, dat bij een consult voor een meervlaksvulling ook meteen een periodieke controle in rekening wordt gebracht.
Voor een totale score is het te vroeg. Er zijn voor verdere behandelingen pas 2x 2 kiezen verwijderd. Daarom vermeld ik 1 ster.
Ik ga weer zonder angst naar de tandarts/mondhygiëniste! Mijn tandvleesprobleem is opgelost door vriendelijke en kundige service. Mooie, moderne praktijk en goede service.
P Baststraat 21 27
1071TV Amsterdam