Filters

10

Van oriënteren tot plaatsing geweldig begeleid door Aarde.nl!

Al vanaf het begin dat er contact gelegd werd met de Accountmanager van Aarde.nl bleek dat er veel kennis aan boord is bij de medewerkers van Aarde.nl. Uiteindelijk bij het showroombezoek werden we overtuigd van de kwaliteit en de manier waarop er zaken gedaan wordt. De opdracht wordt verleend en op de dag van het plaatsen werden we positief verrast door 3 jonge monteurs met eveneens veel kennis en enthousiasme. Keurige mannen en zeer beleefd. Alles correct geplaatst en uitgelegd! Een dikke pluim voor iedereen die namens Aarde.nl heeft gehandeld. Groet Jan Klarenbeek Tilburg

 • Aanbevelen? Ja
9

vriendelijk, correct, en gedreven vakmanschap bij aanleg instalatie

vriendelijk en vakkundig bij aanschaf. super vakmensen bij aanleg. correcte behandeling, o.a. afspraken

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel en klantviendelijk

Van offerte maken, tot technische schouwing en uiteindelijk installatie is door Aarde.nl een kantvriendelijk en efficiënt proces neergezet. Heldere informatie, duidelijke offertes en facturen, en goed gekwalificeerd en vriendelijk personeel. Belangrijk is dat ze garantie geven op installatie en zonnepanelen van 25 jaar elk. Daarmee loop je niet het risico dat installateur en zonnecel-leverancier naar elkaar gaan wijzen. Jij bent als klant altijd gedekt. Ik kan Aarde.nl aan iedereen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Correct, betrouwbaar, servicegericht

Mark van Dinther, vertegenwoordiger, heeft ons deskundig en betrouwbaar advies gegeven. De medewerkers netjes gewerkt bij het plaatsen van de zonnepanelen en de werkzaamheden in de meterkast. Waren correct en beleefd. Ga zo door!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantgericht

Goede service , denken met je mee en luisteren naar je wensen. Heb er zonnepanelen en een warmtepomp gekocht snel geholpen en geïnstalleerd

 • Aanbevelen? Ja
1

Buitengewoon teleurstellend kwalitatief en qua service

We hebben zowel zonnepanelen als warmtepompen/ airco laten installeren. Inmiddels 30 keer een installateur/ elektricien over de vloer gehad waarbij er nog steeds mankementen zijn. De ‘rest schade’ (niet werkende stopcontacten en aansluit punten na installatie) zouden aan ons huis liggen. Bij herhaald verzoek om een vast aanspreekpunt krijgen we geen gehoor. Onze klacht na maanden van geduld wordt ronduit onfatsoenlijk (niet) afgehandeld. Naar ons idee werken ze erg slordig en ontbreekt er expertise.

 • Aanbevelen? Nee
10

zeer positief

Fantasties bedrijf, werkt nauwkeurig en snel. Binnen enkele uren een top installatie geïnstalleerd

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer positief

Fantasties bedrijf, werkt nauwkeurig en snel. Binnen enkele uren een top installatie geïnstalleerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect en vakkundig

Prima bedrijf. Ik vroeg 2 offertes aan. 1 bij greenchoice die alles op afstand telefonisch inschatten en uitleggen. Aarde stuurde een account manager langs die de situatie ter plekke bekeek en goed advies gaf. De offerte was ook beter: iets goedkoper voor iets meer vermogen ook. En ze werken met 1 leverancier van zonnepanelen waar ze dus veel kennis en relatie mee hebben en vermoedelijk goede support lijnen. De planning was snel en een paar weken later lag alles op het dak. Volledig werkend in 1 dag. Ook de BTW teruggaaf wikkelen ze voor je af. Ik vond dit echt helemaal prima, professioneel, niks op aan te merken en van harte aanbevolen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden over gehele "zonnepanelen traject"

Alles perfect geregeld & gecommuniceerd, helemaal niets op aan te merken. Ook de installatie is keurig uitgevoerd, complimenten!

 • Aanbevelen? Ja
1

Reageren niet

Het eerste contact was erg positief, aangegeven dat ik interesse had in zonnepanelen en airco. Dat was geen probleem en de afspraak was snel gemaakt. De beste man die on-site kwam was ik al iets minder enthousiast over. Ik kreeg tijdens de schouwing al een beetje het gevoel dat hij niet zo’n zin had in dit project. Geen idee waarom, wellicht te complex of hij heeft genoeg andere klanten. Na een week of drie niet de offerte ontvangen die me beloofd was dus ik stuur een mail naar ‘contact@aarde.nl’ met het verzoek om me de offerte alsnog te sturen. Wellicht dat de offerte initieel ergens tussen het wal en het schip was beland, dan kan gebeuren. Tot nu toe (ruim een week later) nog geen enkele reactie. Nu hoeft het ook niet meer maar het is wel een tikkie onbeschoft om totaal niet te reageren.

 • Aanbevelen? Nee
8

snel en goed geleverd

traject is prima gegaan en de panelen liggen strak op het dak. Er was nog even vertraging met de afwerking van de kabels maar dit is intussen prima opgelost

 • Aanbevelen? Ja
10

betrouwbaar

Fijn bedrijf van A tot Z is alles geregeld er word een duidelijk advies gegeven aan de voorkant en later is alles zoals besproken geleverd en vakkundig geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top bedrijf en vakkundig personeel

Tijdens intake/ offerte bespreking was alles duidelijk, goed uitgelegd door medewerker. Telefonisch goed bereikbaar voor eventuele vragen. Aardige telefonistes. Altijd bereid om te helpen/ mee te denken in oplossingen. Ook voorinspectie aan huis was erg positief. Vooral het meedenken in mogelijkheden mbt plaatsing van de panelen werd erg gewaardeerd. Het plaatsen van de panelen is ook goed verlopen. Ondanks verkeerd geleverde stellingen direct de juiste laten komen. Erg aardig en beleefd personeel die alles uitlegden, ruimen alles netjes op. Kortom geen enkel negatief geluid over dit bedrijf en de medewerkers. Blij met het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima geregeld

Al jaren goed contact met Aarde , afgelopen maand extra panelen laten plaatsen , 1 fase solar edge omvormer en optimizers kunnen inwisselen tegen een 3 fase omvormer. 30 sunpower 390 wp panelen liggen als een plaatje op het dak.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle afspraak voor intake, nette medewerkers en goede afhandeling.

Na een eerste bezoek van de "verkoper" kwam al snel een mooie offerte onze kant op. Na enkele toelichtingen in de showroom te Tilburg, en nog een aanpassing, kwamen we snel tot overeenstemming. Plaatsing en afhandeling is geheel naar wens verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfecte service

De monteurs van Aarde waren vakkundige, vriendelijke mensen, die onze zonnepanelen keurig hebben aangebracht. We hebben hun snelle, maar degelijke service als heel prettig ervaren Het is een feest om op de bijbehorende app te zien hoeveel CO2-uitstoot je bespaart.

 • Aanbevelen? Ja
7

Wel goede zonnepanelen alleen wel wat mis communicatie

Het advies gesprek is fijn verlopen alleen had adviseur moeten aangeven Dat ik nog extra kosten kon hebben in verband met aanpassingen in de meterkast als dat nodig zou zijn Dit werd nu duidelijk bij de dak schouw dat het uit veiligheidsoverwegingen beter was de hele meter kast te vervangen Deze fout kosten mij nu extra geld Dus zouden de adviseurs meer technische voorlichting moeten krijgen

 • Aanbevelen? Ja
8

Bereikbaar en betrouwbaar bedrijf dat doet wat het beloofd / afspreekt met de klant

Ondanks het feit dat we op het allerlaatste moment toch voor een andere omvormer te kiezen leverde dat geen enkele vertraging op bij het installeren van de zonnepanelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede samenwerking en snelle levering

Er was een uitstekkende samenwerking, met de eerste adviseur. Deze heeft alles uitgelegd en alle mogelijkheden laten zien. De installatie ging uitstekend nergens last van gehad en alles werkt naar verwachting. Ook waren ze sneller dan er gezegd was. Ipv 8 uur was het 5 uur voor de installatie dus ze hebben hard gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
1

Geen goede ervaring helaas, zeker geen aanrader.

Rommelig planning, langs elkaar heen werken, afdelingen zijn niet op de hoogte van gemaakte afspraken niet geïnformeerd worden. Tot op vandaag zijn werkzaamheden niet volgens afspraak na gekomen. Klachten besproken. De beloofde terugkoppeling ook nooit gekregen.

 • Aanbevelen? Nee
1

Zeer slecht

in eerste instantie prima contact met de verkoper. Na het goedkeuren (!) van de offerte bleek dat het legplan aangepast moest worden. Tot zover geen probleem. Vervolgens ontvang ik een aangepast offerte die duurder is dan de eerste offerte. Terwijl het gaat om minder panelen. Na vragen hierover, geen reactie meer. Niet per mail en niet telefonisch. Na herhaaldelijk bellen. Mijn advies: zoek een andere leverancier. (oktober 2021)

 • Aanbevelen? Nee
4

Rommelige planning

Tot 3x toe wordt er een tijdstip afgesproken om werk uit te voeren. Dit wordt niet/of later pas uitgevoerd. 2 binnen-units airco laten plaatsen. Het gebeurde in etappes. Eerst werden de units geplaatst. zowel binnen als buiten. 14 dagen later pas werd vloeistof bijgevuld om de units te doen functioneren. Nadat wij in het begin advies hadden ingewonnen bij hun adviseur en wij besloten hadden dat dit bedrijf het werk mocht uitvoeren hebben wij nog 2x per email informatie opgevraagd bij de adviseur. Tot op heden hebben wij nog GEEN reactie van hem ontvangen. Dat geeft toch geen lekker gevoel. Dan denk je; zo die opdracht is binnen. Tussendoor kleine storingen gemeld. Monteur langs geweest. Afgesproken om vloeistof bij te laten vullen. Datum en tijdstip afgesproken; u raad het al. tijdstip afspraak wordt niet nagekomen. Het werk door de monteurs bij aanleg van installatie is wel keurig uitgevoerd. Alle rommel e.d. netjes opgeruimd en daar waar nodig schoongemaakt. Over het aangesloten product( 2 airco's van Mitshubishi) kunnen we nog geen review geven daar deze nog weinig in bedrijf zijn geweest.

 • Aanbevelen? Nee
10

Kundig advies en keurige installatie

Wij hebben zeer prettige ervaringen met Aarde.nl Adviseur Mark van Dinther gaf uitgebreide informatie en we zijn nog in de showroom geweest om diverse panelen te bekijken. We hebben uiteindelijk gekozen voor 8 krachtige SunPower panelen inclusief omvormers. Deze zijn in enkele uren netjes en nagelvast geïnstalleerd op de nok van ons dak. Alles werkt prima!

 • Aanbevelen? Ja
1

Flut bedrijf

Na meerdere malen de afspraak voor een dakscan te hebben verzet werden we een kwartier voor de afspraak gebeld met de mededeling dat ons dak niet geschikt zou zijn. Zonder dat ze geweest waren dus. Andere bedrijven kunnen wel zonnepanelen leggen bij ons dus dit was een onzinverhaal. Onbetrouwbaar bedrijf, komt afspraken niet na .

 • Aanbevelen? Nee

Over Aarde.nl

Bij Aarde.nl geloven wij erin dat we met duurzame energie een steentje kunnen bijdragen aan het milieu en bij het verbeteren van onze leefomgeving. Zo kan ook de toekomstige generatie genieten van een schone wereld. Daarnaast zorgt duurzame energie voor lagere kosten op uw energierekening.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd