9

Comunicatie en installatie verliepen vlot.

Zowel communicatie met mijn adviseur en de monteurs verliepen goed. Als ik vragen had kreeg ik daar vrij snel antwoord op. Ook vondt ik het meedenken van de monteurs goed. Wel kan ik als tip meegeven dat het misschien handig is dat jullie vantevoren weten wat voor soort dak er ligt. Dit ivm de dakpannen waarvan er een aantal stuk waren gegaan en die ik stel en sprong moest gaan halen zodat het dak weer dichtgelegt kon worden. Nu was de mogelijkheid er om dakpannen te halen, maar wat als dat niet mogelijk had geweest. En ik heb de dakpannen zelf betaald. Zou dat niet vanuit jullie moeten komen? Verder dacht ik dat de omvormer stuk was omdat de eerste avond de omvormer uit was gegaan. Nu weet ik dat dat hoort. Als men dit vantevoren meegeeft dat dat gebeurt dan scheelt dat weer een belletje en zorgen. Vriendelijke groet Martin

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende voorlichting en perfecte montage

De adviseur van Aarde heeft bij ons de mogelijkheden voor het plaatsen van PV-panelen bekeken en met ons besproken. Ook is gekeken naar mogelijke problemen met het kabelverloop voor het aansluiten van de omvormer op de electra-meter in de meterkast. Door een deskundige installatie/montage zijn die problemen gelukkig niet ontstaan. Ik heb van de adviseur 2 offertes gekregen waaruit ik in overleg met hem een keuze heb gemaakt, rekening houdend met de prijs/voorspelde opbrengst. De verantwoordelijke monteur voor de montage heeft ter plaatse de 15 panelen zodanig in 2 groepen verdeeld en aangesloten dat wij een maximale opbrengst zouden krijgen. De monteurs hebben keurig gewerkt en alles weer opgeruimd en zelfs gestofzuigd. Wij zijn dus dik tevreden en kunnen Aarde aan iedereen aanbevelen !

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmensen, van kantoor tot op het dak klantvriendelijk en alles netjes afgewerkt

Zij gaan voor kwaliteit ! Vakmensen. Van kantoor tot op het dak klantvriendelijk en alles netjes afgewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service en afhandeling

Alles is van begin tot eind goed verlopen. Ze reageren snel en goed op vragen via de mail of per telefoon. Het plaatsen is ook prima verlopen. Goede service.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een geweldig bedrijf waar op een prettige manier mee te werken is.

Al bij het uitbrengen van de offerte ontstaat er een vertrouwd gevoel. Er wordt duidelijk uitgelegd waar je aan begint, eerlijk en open. Het contact met het kantoor is zeer prettig en ook dat geeft meteen een goed gevoel. Bij de plaatsing hebben we een aantal gezellige monteurs leren kennen. Ze zijn beleefd en we hebben de hele dag veel plezier gehad. Maar er wordt ook hard en netjes gewerkt. Aan het eind van de dag nog wat duidelijke uitleg en even een drankje om te vieren dat we over zijn gegaan op zonne-energie. Een kleine storing, waar wij niets van merkten, werd de volgende dag binnen 5 minuten opgelost. Ook service staat bij Aarde hoog in het vaandel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima bedrijf, goed product, degelijk en zorgvuldig geinstalleerd

Offerte aangevraagd bij een 3-tal installateurs. Uiteindelijk gekozen voor Aarde.nl voor de hoogwaardige Sunpower Maxeon-3 zonnepanelen met hun hoge WP waarde en koperen backplate. Samen met de SolarEdge optimizers en een Solar Edge omvormer SE-10K. Het is niet de goedkoopste keuze geweest, maar ik ben voor kwaliteit, garantie en degelijkheid gegaan. De installatie van 24 panelen op 3 dakvlakken, Oost, Zuid, West is in 2 dagen door 3 monteurs zorgvuldig en netjes geinstalleerd, inclusief het in bedrijf stellen. Tot nu toe loopt alles vlekkeloos. Ik kan via de App op mijn pc en iPhone alle details online volgen over de prestaties van de zonnepanelen. Er wordt ook nazorg gegeven door het bedrijf, of alles in orde is en voor het support over de BTW teruggave bij de Belastingdienst. Dit is een aanrader !

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede voorbereiding, installatie en nazorg

Na een 5-tal offertes bij diverse bedrijven te hebben opgevraagd waren er 2 die geen offerte wilde verstrekken alvorens eerst een gesprek te hebben met ons en de situatie ter plekke te bekijken. De adviseur van Aarde.nl nam de tijd om alles goed uit te leggen. Wat erg aansprak was de bevestigingvan de panelen op het dakbeschot. Dit samen met een gunstige prijs gaf de doorslag om met Aarde.nl in zee te gaan. De offerte werd nog gunstiger toen wij met meerdere buren interesse toonde. De dag van montage verliep ook goed. Ondanks een moeilijk dak. Vriendelijke monteurs die van aanpakken weten. Alle panelen doen het goed. Laat de zon maar schijnen. Aarde.nl is zeker een bedrijf om in de aanloop naar aanschaf van zonnepanelen mee te nemen in de offerteaanvraag.

 • Aanbevelen? Ja
8

Top service

Gisteren zijn mijn bestelde zonnepanelen geplaatst zoals afgesproken, super netjes afgewerkt allemaal, dakmontage ziet er echt super solide uit, dit was ook 1 van de redenen om voor het systeem van aarde.nl te kiezen, goede service en duidelijke antwoorden daarbij opgeteld, kortom een aanrader, zijn niet de goedkoopste, maar dat vind ik bij deze investering minder belangrijk, goed en degelijk materiaal vind ik belangrijker. Monteurs ook super aardig en netjes, en alles duidelijk uitgelegd voordat ze vertrokken

 • Aanbevelen? Ja
3

Niet doen wat je met ze afspreekt

Na diverse afspraken gewijzigd, afgezegd te hebben uiteindelijk de panelen gelegd; in een dakpatroon zoals niet was afgesproken en met schade in mijn huis omdat ze de interne bekabeling toch zo hebben gelegd zoals ik dat niet wilde. Deze klacht van mijn kant uitgebreid met hen teruggekoppeld. Het systeem functioneert tot op heden -voor zover ik kan beoordelen- naar behoren. De door hen beloofde afwikkeling van de BTW teruggave bleek na 1 jaar nog steeds niet afgewikkeld, en dat heeft Aarde opgelost door het teruggaaf traject bij de belastingdienst gewoon in mijn schoot te retourneren. Dus heb eea nu zelf via mijn eigen accountant opgelost (weliswaar met accoutants kosten) Dus alles bij elkaar; spijt dat ik met hen in zee ben gegaan; weer een leerpuntje :-((

 • Aanbevelen? Nee
10

Zeer fijne en nette begeleiding en kennis

De manier van helpen tot het realiseren van een kwalitatief product. Een mooi dak met mooie panelen. Zeer vakbekwame heren die het op kwamen bouwen. Super!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede en vakkundige service

Ik ben door aarde.nl goed en vakkundig geholpen bij het kiezen van mijn zonnepanelen. De motage is netjes en goed verlopen en de afwerking in huis is zelfs iets aangepast, omdat het mooier was om de omvormer achter de schuifdeuren te plaatsen. Het internet werkte op het moment van plaatsen nog niet en hiervoor is een vervolg afspraak gemaakt. Ik ben zeer te vrede over de service. Met het afhandelen van de BTW helpen ze je ook correct en krijg je alle informatie die je nodig hebt.

 • Aanbevelen? Ja
7

Kost wat, maar dan heb je ook wat

Wat duurder dan andere aanbieders, maar oerdegelijke dakmontage en goede kwaliteit panelen. Goede adviseur die meedenkt en de tijd neemt. Tussentijdse wijzigingen in de offerte waren geen probleem en snelle montage. Een klein probleem is netjes en correct opgelost, kortom een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed / vakkundig en betrouwbaar advies.

Na mij goed verdiept te hebben in de technologie en keuzes van zonnepanelen ben ik op zoek gegaan naar een instalatuer , omdat ik al wist welke type en merk paneel ik zou willen heb ik twee leveranciers benaderd en een offerte uit laat brengen , de reden dat ik tenslote voor de firma Aarde gekozen heb is omdat zij direct een afspraak hebben gemaakt om eerst de situatie op locatie te bekijken, wat de andere partij / installateur niet nodig vond . Tijdens het gesprek werden alle details besproken wat vetouwen schepte en het gevoel gaf dat ik met een betrouwbare en vakkundige Installateur te maken had die 100% voor zijn product stond , pas na dit bezoek/ gesprek is een berekening gemaakt van de te verwachte opbrengst en is er een offerte uitgebracht . Prettig was ook de korte installatie tijd en het verder afhandelen van het papierwerk t b v de belasting teruggaaf.

 • Aanbevelen? Ja
9

vanaf het begin tot het einde werden we zeer goed ingelicht.

wij moesten van het asbest dak af en hebben toen stalen geïsoleerde dakpanpanelen genomen, daar zijn de zonnen panelen op gemonteerd. om niet door de panelen te hoeven hebben ze via de nok gewerkt om zo een waterdichte doorvoering te krijgen. mijn complimenten hoe zij dit ter plaatse uitgevogeld hadden. heel vakkundig personeel en zeer vriendelijk. ik beveel "AARDE"graag aan een ieder aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles van het begin tot het eind piekfijn geregeld!

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot de aangifte bij de belastingdienst werd alles in het werk gezet om mijn klantervaring zo goed mogelijk te maken. Er kwam een goed en duidelijk advies die aansloot bij onze situatie. De panelen zijn keurig gelegd. De btw teruggaaf werd ook nog geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, vakkundig en erg klantgericht!

Ik ben uitstekend geadviseerd in het offertetraject. Vervolgens zijn de zonnepanelen op een zeer korte termijn conform de gemaakte afspraken geplaatst. Ook deze mensen waren zeer klantgericht, hardwerkend en professioneel (en ook nog eens gezellig).

 • Aanbevelen? Ja
8

Een bedrijf wat voor kwaliteit en service gaat

Prettig om met de mensen van Aarde gewerkt te hebben.

 • Aanbevelen? Ja
8

betrouwbaar, goede service en komt afspraken na

Na eerst een beeld gevormd te hebben op internet, kontakt gekregen met Aarde bv. Vrij snel is er een afspraak gemaakt en in dat gesprek alles goed doorgesproken en uitgelegd. De verkoper uitgelegd , dat de panelen bij ons op een leiendak gemonteerd diende te worden. De situatie ter plekke bekeken. Vrij snel een offerte ontvangen. Was zelf nog met enkele andere partijen bezig, maar Aarde bv had hiervoor begrip en na enkele maanden zijn wij tot elkaar gekomen. Op de montagedag alles zeer korrekt uitgevoerd en geregeld. Tot op heden zeer tevreden met onze keus voor zonnepanelen. Het redement is boven verwachting. Veel succes met de verkoop en montageopdrachten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakbekwaam personeel en perfecte instalatie

Vakbekwaam personeel en perfecte instalatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Aarde denkt met je mee geeft volledige informatie en uitstekende service

Vandaag zijn er twee monteurs van het bedrijf Aarde.nl de zonnepanelen komen leggen. Ik was samen met de vertegenwoordiger druk aan het meten geweest om te bekijken hoeveel panelen ik kwijt zou kunnen. Aarde kwam met een voorstel om 8 panelen te leggen die een hoger wattpiek ( SunPower 390WP) hadden en daardoor met 8 stuks ook de hoeveelheid konden opwekken. De twee monteurs hebben verder keurig werk geleverd en alles netjes opgeruimd. Het is absoluut de meerprijs van het systeem waard. In eerste instantie wat meer uitgeven maar de garantie van 92% opbrengst is het waard en verdient zich sneller terug.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles prima geregeld en buitegewoon goed uitgevoerd

Contact was vanaf het begin heel prettig. alles tot op detail uitgewerkt en uitgevoerd. Binnen een dag alles keurig geregeld en nazorg zeer goed en prettig. Kortom, zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima Prijs kwaliteit

Zeer tevreden over het bezoek van de account manager, duidelijke uitleg over verschillende systemen en de kwaliteit van de verschillende zonnepanelen. Installatie ging vlot en na volle tevredenheid, zeer nette monteurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Petfect

Goede voorlichting en vervolgens de beloofde afspraken waar gemaakt. Ook na montage alle problemen met de belasting aftrek geregeld.. in een woord een bedrijf dat hè aan kunt bevelen

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het bedrijf verdiepte zich goed in onze problematiek, adviseerde zeer deskundig, kwam de gemaakte afspraken goed na, installeerde keurig en zonder er een puinhoop van te maken, de monteurs waren zeer zorgvuldig. Ook de nazorg, zoals het regelen van BTW nr en aanvraag van belastingteruggave werd keurig geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Kwaliteit
 • Deskundigheid
 • Betrouwbaarheid
 • Communicatie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met het plaatsen was het een zeer warme dag. De werkzaamheden zijn netjes gedaan. Geen rotzooi achtergelaten. Nette werklui. Goede uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Kwaliteit
 • Deskundigheid
 • Betrouwbaarheid
 • Communicatie

Over Aarde.nl

Bij Aarde Technologies geloven wij erin dat we met duurzame energie een steentje kunnen bijdragen aan het milieu en bij het verbeteren van onze leefomgeving. Zo kan ook de toekomstige generatie genieten van een schone wereld. Daarnaast zorgt duurzame energie voor lagere kosten op uw energierekening.

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina