Een tandarts ervaring vindt ik lastig te beoordelen. Ze en ik doen allemaal ons best. De rest van de enquête gaat over de laatste behandeling. Terwijl ik eerder mijn ervaring over het wisselen van de mondhygiënisten zou willen hebben. Ze deed het verder prima. Het punt is, dat er een enorme wisseling van mondhygiënisten is. Ik heb een heel pijnlijk gebit. Steeds weer opnieuw moeten uitleggen etc. Daar zou iets aangedaan moeten worden. En een laser apparaat aanschaffen voor tandsteen verwijderen. Ik ben best bereid daar iets meer voor moeten betalen.
Ik ben al jaren klant en wordt al nerveus bij de gedachte dat deze tandarts met pensioen gaat.
Niet van toepassing
De ontvangst is vriendelijk..wordt op tijd geholpen...de mondhygiëniste is heel erg kundig en behandeling nagenoeg pijnloos ..tandarts vriendelijk..kundig en tot nog toe kon ik na goedkeuring zonder behandeling weer vertrekken. Kortom..een heel aangename vriendelijke praktijk wat het halfjaarlijks ritueel stuk fijner maakt . Dank voor de goede zorgen!
Mijn ervaringen met tandartsen in het verleden zijn niet positief maar sinds ik en mijn dochters patiënt zijn bij Keadrant maken wij ons geen zorgen meer. De tandarts weet iedereen op z’n gemak te stellen en legt rustig en geduldig uit waar de behandeling uit bestaat. Heel fijn ook dat tandsteen meteen verwijderd wordt tijdens controlebezoek. Dus geen nieuwe afspraak! Zijn houding is vriendelijk en persoonlijk maar professioneel, zijn expertise is up to date en de assistente is een engel.
Goede uitleg, meevoelend en oplossingsgericht.
Prettig. Op tijd en vriendelijk geholpen. Het enige minpunt vind ik eigenlijk het feit dat je boven in de wachtruimte alles meekrijgt wat er bij de balie gezegd wordt, omdat het een open ruimte is. Ook privacy- gevoelige info.
Klantvriendelijkheid
Ik zag een beetje op tegen mijn tandarts afspraak, want ik had al een slechte dag. Ik ben vriendelijk ontvangen en heel duidelijk en rustig behandeld. Alles ging heel soepe en toen ik weg ging was ik oprecht blij me hoe fijn het allemaal gelopen was.
Behandelingen bij dentprevent, jorieke govaert
Ik kom al jaren bij dezelfde tandarts en altijd is de behandeling professioneel en een goede service.
Mijn vaste tandarts is erg goed, maar deze tandarts staat op nummer twee.
tijdens corona werkt afspraak op tijd
Een inlay in een kies was na ongeveer 40 jaar los gekomen en er uit. Binnen 11/2 uur werd ik uitstekend geholpen. Veel dank daarvoor !
Vriendelijke behandeling. Zowel bij de receptie als bij de tandarts.
Steeds zeer prettig
Ik ben vriendelijk te wootrd gestaan en heb uitvoerig uitleg gekregen over wat er noodzakeljk was en hoe dat uitgevoerd zou worden.
Mijn afspraak begon op tijd, ik werd goed geformeerd over de behandeling die ik zou ondergaan en met mij werd overlegd of bijv. verdoving gewenst was. Tijdens de behandeling werd ik keurig van de voortgang op de hoogte gehouden. De behandeling verliep vlot en het resultaat was geheel naar wens.
Ben heel blij met Jorieke. Vriendelijke en professioneel. Levert goed werk!
Was niet bang en gerust
Halfjaarlijkse controle, dhr Kortom is zoals altijd vriendelijk en vakkundig.
Vriendelijk, op tijd.
Tevreden