Goede behandeling. Rustig en rekening houden met slikken
Goed.
Jaarlijks onderzoek en direct klein ongemak verholpen. Prima dus
Kan niet beter
prima zorg
Tandarts en assistente waren vriendelijk. Tandarts zelf begeleiden alles goed. Lichte ook goed voor en in wat hij ging doen
ik kom al jaren bij deze tandarts en dat gaat gewoon heel goed geen klachten
Tandarts Joost is een vriendelijke, rustige en kundige tandarts.
ik word altijd vriendelijk, zorgvuldig en deskundig geholpen
Fijne bejegening van alle medewerkerd
Ik had een afspraak staan voor over twee weken. Aan het einde van de ochtend werd ik gebeld of ii misschien over 1.30 uur kon komen Dit kon.
Al jarenlang zeer tevreden!
een combinatieafspraak van preventie en tandarts (controle), netjes en snel geholpen door beiden, zonder lang te hoeven wachten.
Altijd een heel hoge kwaliteit gecombineerd met een zeer vriendelijke benadering
Prettig consult, iedereen vriendelijk, afspraak op tijd, Jorieke is wel een gezellige praatster...
Goede kwaliteit en service
...
behandeling en service is prima maar ik ben erg tegen dit soort opdringerige en tijdverspillende enquêtes die ik met toenemende mate moet invullen bij bijna alle services die ik gebruik. volgende keren zal ik waarschijnlijk weigeren ze in te vullen.
Het gehele traject verliep uiterst correct en professioneel.
Mijn eerste ervaring bij 'j.de waard'
goed prettig contact, goede zorg (ook nooit problemen gehad, ook niet met mijn gebit, dus dat maakt beoordelen ook lastiger met maar beperkt contact.
Kwam alleen voor controle en geen behandeling dus niet alle vragen relevant
Toegankelijkheid voor mensen welke minder mobiel zijn is moeilijk.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen