Fijne snelle afspraak en behandeling mogen ontvangen.
Positieve ervaring
Mijn ervaring is altijd goed. Gisteren had ik echter een minder goed gevoel. Op de site staat bij klachten als verkoudheid, hoesten, etc. altijd je afspraak verzetten. Kom ik gisteren bij de tandarts is hij zelf heel erg verkouden en aan het hoesten. Ik vind dit niet juist! Ook hij moet zich dan aan de regels houden en had de afspraak moeten verzetten. Ik heb een zeer lage weerstand door reuma medicijnen en zou op die manier ook verkouden kunnen worden en niet mogen werken!
top
vriendelijk en deskundig
Receptie: dames blijven lang met elkaar doorpraten over persoonlijke zaken terwijl ik er sta en ze me zien Tandarts: vlug, geen gaatjes en gaat u maar naar de mondhygieniste. waarom de mondhygieniste? Omzet? Was vroeger niet nodig en volgens mij is er niest veranderd. Mondhygieniste: niet echt vriendelijk, niet echt subtiel in de mond met de instrumenten - kan echt beter.
Zie de zin hierboven. Zowel over het baliepersoneel, de mondhygiënische Mirella en de tandarts ben ik bijzonder tevreden.
Met mijn angst voor de tandarts is het altijd weer spannend om te gaan. Mijn tandarts weet bij binnenkomst wat ik nodig heb, stelt mij op mijn gemak en is erop voorbereid. Ze neemt me serieus en hoewel mijn angst niet minder is, durf ik nu wel te gaan.
Heb me precies aan de Covid regels gehouden. Twee minuten in de wachtkamer en kon al de behandelkamer in. Tandarts zeer vriendelijk en dacht mee of een aparte tandverzekering nodig is.
We hebben een fijne tandarts
Vriendelijke tandarts . En mijn kies ziet er weer goed uit. Met verdoving ( die ook pijnloos was) heb ik niets gevoeld van opnieuw vullen en een hoekje repareren.
Afspraak was precies op tijd en verliep goed en plezierig. Korthof is een uitstekende tandarts die op een prettige manier controle en eventuele behandeling uitvoert. Hij legt altijd goed uit wat de situatie is en wat er eventueel aan gedaan kan worden.
Veel aandacht goede uitleg nogmaals super behandeling
zeer goed
Ik ben heel tevreden met mijn tandarts! Hij nodigt je met je naam uit binnen te komen, vraagt hoe het gaat; prettig, persoonlijk en professioneel. Hij legt uit wat hij gaat doen. Je kunt zelf ook vragen stellen waar hij tijd voor neemt te beantwoorden. Laatste keer foto's gemaakt en dan legt hij uit adhv meekijken met foto's wat hij ziet. Door zijn prettige rustige stijl en positieve ervaringen door de jaren heen heb ik het volste vertrouwen in mijn tandarts.
Ik ga al mijn hele leven naar deze tandarts omdat mijn moeder en volgens mij zelfs mijn opa en oma ook altijd hierheen gaan en ik ben altijd tevreden geweest. Mede door deze tandarts ben ik nooit bang geweest als kind en heb ik naar de tandarts gaan nooit onprettig gevonden.
Goed geholpen
Goede behandeling, uitleg en aardige mondhygienist
Deskundige controle
Zorgvuldige behandeling
Een klein gaatje werd tijdens de controle gevuld, wat me heel wat tijd bespaarde. Uitleg is altijd duidelijk.
Bij binnenkomst een vriendelijke begroeting / behandeling door de medewerksters achter de receptie. De aandacht en de behandeling ( door de receptionistes alsmede ook de tandarts en tandartsassistente is altijd prima.
Tand getrokken maar geen tandpijn meer!
Preventieassistente was erg vriendelijk en heeft snel en pijnloos mijn gebit gereinigd.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen