Prettige sfeer, uitmuntende behandeling, uitmuntende begeleiding. En daar bovenop ook nog heel vriendelijk!!
Correct en vriendelijk behandeld.
Goede service alleen jammer dat je heel vaak toch moet wachten ondanks een afspraak maar verder prima
Vriendelijk
positief
Goede communicatie over de behandeling, en er worden verschillende opties voor behandeling aan de patient gegeven. Uitvoering behandeling over het algemeen goed
kundige en fijne behandelingen en goede uitleg wat men gaat doen en waarom. Ook fijne en nuttige adviezen betreffende onderhoud van het gebid en mond
Correct geholpen, prima op tijd!!
Erg tevreden!
Wij zijn zeer tevreden over tandarts van Hoek. Ze is vriendelijk, rustig en zeer vakbekwaam.
Er is voor mij, omdat ik behoorlijke klachten had, snel een opengevallen plek gevonden.
De mondzorg in de praktijk is goed, zowel door de tandarts als de mondhygiëniste/preventieassistente. Mijn ervaring met de receptioniste bij de balie is wisselend; meestal wordt je goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan, maar er is één receptioniste die af en toe knorrig aan de telefoon kan zijn. Opmerking: bij de laatste vraag "Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld?" heb ik nvt aangevinkt, want de naam van de preventieassistente die me behandeld heeft staat er niet bij.
Ik heb bij kwadrant een fijne tandarts, prima man (in dit geval) en fijn in de omgang. Datzelfde geldt ook voor mn mondhygiëniste, fijne mensen om mn halfjaarlijkse controle te laten uitvoeren en schade aan mn gebit te laten herstellen. Als het mij niet zou bevallen was ik al overgestapt, maar ik ga liever naar de tandarts dan naar de huisarts, bij de laatste ben ik ziek, de eerste niet.
Een fijne professionele benadering en behandeling.
prima, zoals altijd. goed verzorgt en duidelijk. en wat heel prettig was ik kon snel terecht met mijn klacht, waardoor het snel opgelost was. dank daarvoor
Vriendelijk, rustig, persoonlijk
lieve kundige zorg
Heb 25 november telefonisch contact gehad om een eerste afspraak te maken met de Mondhygiëniste en werd vriendelijk te woord gestaan!
Heel correct
Fijne tandarts
Vanaf mijn eerste bezoek aan de praktijk van Kwadrant heb ik oprechte interesse gevoeld. In mijn gebit en het onderhoud ervan, maar ook in mij.
Professioneel, persoonlijk en duidelijkheid
Ik kom al jaren bij deze praktijk. Nooit klachten gehad en altijd prima te woord gestaan en geholpen.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen