Maar ik heb wel makkelijk praten want ik heb nooit gaatjes of problemen aan mijn gebit
Aandacht voor vragen en goede uitleg.
meer en meer aandacht voor de patiënten
Tijdens de lunch brak een flink stuk van mijn kies af. Ik kon gelijk een afspraak maken voor de volgende dag. Dat was fijn. Tijdens mijn bezoek aan de praktijk, besloot de behandelend tandarts om gelijk de oude vulling te verwijderen en een nieuwe te plaatsen. Verdoving was niet nodig vanwege een eerdere wortelkanaal behandeling. Na 40 minuten stond ik weer op straat met een nieuwe vulling. Opgelucht en blij. Prettige, snelle en adequate behandeling.
Zeer vriendelijk en goede aandacht voor kleine kinderen en volwassenen
Nette ontvangst en prima behandeling
Mijn tandarts doet zijn werk met zorg en beleid. Ik ben zeer tevreden.
zeer aangenaam en vakkundig
Professionele en vriendelijke dienstverlening
Ik werd goed behandeld, vriendelijk en kundig. Kon telefonisch een afspraak maken. Maar.... het gebouw ervaar ik niet als prettig: veel te gehorig (ik kan op de bovenverdieping gesprekken van assistentes horen)
Erg vriendelijke mensen met kennis van zaken.
Mijn tandarts Ter Brugge kom ik nu al 25 jaar. Ooit als student begonnen en nog steeds blij met de facings van toen en de adviezen iedere keer weer. Mijn mondhygiëniste heeft mij echt geholpen om blijvend mijn poetsgedrag te veranderen. Dank!! Inmiddels met mijn hele gezin bij Kwadrant. Wat een fijn team van assistenten en tandarts en mondhygiëniste.
Snelle afspraak, flexibel, vriendelijk, goede uitleg en deskundige hulp
Zie boven.
Ik voel mij altijd goed geholpen als ik er voor controle naartoe ga. Ik ga er altijd met plezier naartoe ook omdat ik goede tips krijg mbt mondzorg. Voor mij geen andere mondhygiënist ik vind mevr Korthof erg professioneel en klantvriendelijk.
Last van kies...paar maanden...ivm maatregelen zorgvermijdend...niet uit angst maar vanwege proportionaliteit. Gebruik medicatie, geen mondkap. Na vermelding kan ik gewoon komen. Vind het wel erg dat de zorg onder druk komt door controlesysteem. Dat lijkt wel voor zorg te komen. Bovenal is mijn uitzonderingspositie omgeven door menselijkheid. Waarvoor dank
zie hierboven
Bij Carolien ben je altijd gerust gesteld omdat ze rustig uitlegt wat ze gaat doen
Zoals verwacht.
word vriendelijk en correct ontvangen
Op en Top
Tandarts controleert gedegen, schetst de situatie van mijn gebit op professionele wijze. Geeft ruimte om tussen door rustmoment te nemen. Ga "graag" naar deze tandarts.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen