goed geholpen, maar wel lang op beurt moeten wachten
Zeer vriendelijke, deskundige tandarts. Neemt de tijd om zaken goed uit te leggen. Gaat erg leuk met de kinderen om. Wij zijn zeer tevreden.
Van hoek is een heel prettige en kundige tandarts. Licht elke stap toe en is lekker rustig.
Tandarts luistert goed en handelt./adviseert daar naar
Kies af gebroken , snel geholpen en op een keurige manier verholpen .
deskundig en klantvriendelijk met elkaar verenigd, kortom prima tandarts
Al vele jaren krijg ik een goede deskundige behandeling. Tandarts werkt meestal keurig op tijd. Vriendelijk personeel.
Een fijne praktijk waar je snel geholpen wordt en waar men met je meedenkt.
prima omgeving om als patiënt te zijn, vriendelijk personeel, tandarts is rustig en geeft een prettig gevoel bij de behandeling
Vriendelijk en professioneel geholpen.
Ik kom hier als sinds ik kind ben, altijd goede ervaringen met de tandarts, mondhygienist en medewerkers. Nu ben ik verhuisd en het kost me een aardige reistijd om hier te komen, maar ik wissel voor geen goud van tandartsenpraktijk!
Mijn ervaringen kan ik alleen benoemen als fantastisch. De medewerkers zijn super vriendelijk en geven de juiste uitleg en zorg. Tevens denken ze altijd mee met de cliënt.
Snel aan de beurt, duidelijke uitleg en adequate behandeling. Erg aardige assistente.
Aardige tandarts
Uitstekende begeleiding en toelichting
Zoals altijd goed en snel geholpen. Fijne medewerkers!
deskundig en persoonlijk
Zorgzaam, geduldig, goed.
Mijn ervaringen met de tandarts zijn goed; deskundig, voorzichtig en gedegen.
Goed prettig vriendelijk en kundig voor zover ik dat kan inschatten
Moest even iets langer wachten, maar bleek ws te komen door gebrek aan assistente die inviel elders door ziekte van anderen.
Deskundige behandeling. Vriendelijke benadering.
Ik kom hier (gelukkig) niet vaak maar ik voel me altijd welkom. Er wordt genoeg tijd voor je genomen en goed naar je geluisterd.
Goede deskundige mondzorg door sympathieke tandarts.
Ik kom al jaren bij Jorieke… Gewoon geweldig hoe ze met me om gaat… De tandarts is vriendelijk en duidelijk. De dames van de receptie zijn super aardig en denken met je mee… De ligging van de praktijk is als je ouder wordt een dingetje…. Puffend en hijgend kom je aan…
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen