Prettig en efficiënt
Redelijk pijnvrij
Contact telefonisch en ter plaatse is heel vriendelijk. Behandeling is zorgzaam en met goede uitleg.
Goede behandeling.
Fijne praktijk
standaard controle. was niks mis dus ik was snel weer weg. Enige wat (misschien?) beter kan is tips over gebitsverzorging. 'Let hier op/ doe dat vaker' ... of misschien vond de tandarts dat mijn gebit goed genoeg is om me zonder tips naar huis te sturen.
in de behandelkamer: goed dat ik telkens op mijn kleine onhandigheden wordt gewezen wat het verzorgen van mijn gebit betreft mijn behandelaar was Karina Zaher
Ik voel me ontspannen in de stoel, de sfeer is fijn en mijn gebit wordt echt 'gezien'. Jorieke mijn complimenten. Enige min puntje is de wachtruimte. Er staat een stoel onder de open trap. Stoffig plekje om te zitten.
Zoals verwacht, goed.
Wordt goed verteld wat er tijdens de behandling gebeurd. Ook heldere en te doen huiswerk. Kortom positief.
Na afbreken van een snijtand lag de zenuw bloot, dezelfde dag een spoedbehandeling gehad en 2 weken later vakkundig alles heel netjes hersteld
Controle verliep vlot. Er was niet echt iets aan de hand, dus was heel snel alweer klaar.
Gezien mijn angst zag ik er super tegenop. Maar door ondanks Corona-regels super behandeld meedenkend, rust, supervriendelijk en goede sfeer gecreeerd. Ben helaas nog angstig maar deze ervaring heeft me geholpen, ook door goede bewoordingen en supertoffe aanmoediging afspraak gemaakt bij mondhygieniste. Echt Top en dat nooit gedacht ooit te schrijven over een tandartsbezoek
Nieuwe kroon, werkzaamheden waren vlot en pijnloos. Dus helemaal tevreden.
Via mail op de hoogte gebracht van de afspraak. Worden door de baliemedewerkster netjes en correct geholpen. Zij benoemd nog even om de handen te desinfecteren en we kunnen even wachten. 5 minuten over de tijd worden we geholpen. Tandarts is professioneel en werkt correct. Vraag altijd hoe het met de kinderen gaat.
Goede en vlotte zorg
Behandeling en uitleg okee
Vriendelijke ontvangst. Prettig geholpen
ik heb mijn eerste bezoek aan de praktijk als fijn ervaren.
Snel, vriendelijk en hoogwaardig
Prima behandeling
De behandeling is uiterst secuur en efficient
altijd goed behandeld
Gen Foulkesweg 27