Ben altijd heel tevreden met hoe kundig er naar mijn gebit wordt gekeken. De tandarts denkt echt met je mee.
Alle lof voor de wijze waarop mevrouw Feraidounfar mijn gebit al bijna 20 jaren verzorgt. Fijne gesprekjes tijdens de behandeling. Ze stelt je op je gemak. Ze is empathisch. Geeft uitstekende adviezen. En houdt rekening met gevoelige tandhalzen. In één woord: perfect!
Een hele klantvriendelijke praktijk. Van entree tot en met behandelstoel vriendelijk en deskundig. De afspraken zijn op de afgesproken tijd en men neemt alle tijd die nodig is.
Ik ben zeer tevreden
Vriendelijke en betrokken receptie, goede parkeervoorzieningen. Goede behandelingen.
De behandeling van de tandarts was goed. Moeten happen voor een nieuwe splint voor s nachts. Twee weken later werd ik op donderdag gebeld dat ik hem kon komen ophalen. Afspraak dinsdag daarna. 2 minuten voor de afspraak, werd ik gebeld dat de splint niet te vinden was. Ik liep net de praktijk binnen. Naar huis gegaan, want wat kon ik anders doen? Thuis aangekomen, word ik gebeld dat de splint gevonden is… Of ik nog even terug kon komen, nee ik werk ook! Donderdagochtend kon ik als eerste komen, 10 minuten te laat wordt ik geroepen. Binnen splint passen, zit goed, binnen 1 minuut sta ik weer buiten. Ruimte voor verbetering!! Op basis van deze laatste afspraken, beveel ik het niet aan.
De tandarts zou 2 verstandskiezen trekken aan 1 kant. Aan de andere kant zat er 1 zo scheef dat het door een kaakchirug moest en de ander zat mooi diep en kon blijven zitten. De tandarts begon met verdoven en wilde opeens ook een verdoving aan de andere kant zetten. Ik raakte in paniek en vroeg wat hij ging doen, dit was niet afgesproken, en ik dacht dat aan twee kanten trekken tegenwoordig niet meer mag. Hij zei dat het er wel even snel bij kon, en de verdoving ging erin, ik kon niks doen. Het trekken was gelukkig wel snel voorbij. Helaas werd ik de volgende ochtend wakker met veel pijn en bleek nog een stukje kies in het gat te zitten van de kies die überhaupt niet getrokken had mogen worden. Ongevraagd getrokken en niet eens secuur, belachelijk. Zeer ontevreden en ga wisselen van tandarts
Tandarts denkt mee en bied mogelijkheden, is duidelijk en neemt je mee in het proces, vriendelijk en kundig!
Correct en deskundig geholpen echter is het raadzaam om enkele stoelen in de wachtruimte te plaatsen voor oudere mensen dit i.v.m. een te lage zit waardoor opstaan een probleem kan ( is ) zijn
Heb een advies gevraagd na een kaakoperatie. Ben heel vakkundig en fijn geholpen met advies.
Beste, De ontvangst is zakelijk en op zich prima en iets meer menselijkheid is m.i. passend. De behandeling bij de tandarts: qua uitvoering prima tevreden, Het werkelijke contact met mij als client ontbreekt, en daar is een verbeterstap wenselijk. En dan de klap op vuurpijl .. de factuur. Inhoudelijk weer niks mis mee .. maar het proces met een mail, link, codes, gebruik van mijn 06-nummer ervaar ik als nodeloos ingewikkeld en veel te veel werk: het is maar een factuur! Maak dit wat meer gebruikersvriendelijk en stuur de factuur direct. Dank uw wel, Erik
Idem
Mondhygienistes op zich prima, maar soms irritant belerend toontje, maar dat doen ze allemaal, dus dat zal wel bij het vak horen. Ze vragen netjes of een stagiaire een deel van de behandeling mag doen, maar niet netjes dat extra tijd in rekening wordt gebracht. Het sowieso al belachelijk duur…. Bijna 200 euro per uur vragen voor relatief simpel werk is ongehoord, maar ook dat is overal hetzelfde. Heb drie verschillende geprobeerd in de omgeving, dus leg me erbij neer, je hebt ze nou eenmaal nodig.
Gisteren bij mondhygieniste (MH: vervangster van Mv Feraidounfar) en tandarts (T) Ter Brugge geweest; MH: voorgesteld, wat aan we doen, zijn er klachten/opmerkingen - prettige behandeling, alles heel duidelijk, fijn! T: idem. Weinig aan de hand qua gebit, foto's gemaakt, kort besproken, beetje tijd voor even napraten.
Goed, vind alleen jammer dat wanneer je 1 gaatje heb, dat het niet gelijk verholpen kan worden en dan 2 maanden moet wachten.
zie boven
deskundig, rustig, professioneel
Zowel tandarts Ter Brugge als mondhygieniste mw. Feraindoufar ervaar ik al lange jaren als zeer deskundig en prettig in het contact.
Prima, een punt van aandacht is de beperkte mogelijkheid tot parkeren. De laatste keer stonden 2 auto's op de doorgaande weg te wachten totdat er een mogelijkheid was om te parkeren. Dit levert gevaarlijke situaties op o.a. m.b.t. achteropkomend verkeer.
Stelt gerust, geen onnodige behandelingen.
Uitstekende tandarts. Kort, correct en zakelijk. Prima voor mij
Ik word altijd vriendelijk geholpen en vragen worden uitgebreid beantwoord. Voor één controle duurt het vaak meer dan een maand voordat ze tijd hebben, maar ik had laatst ergens last van, en kon dezelfde dag terecht.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen