prima geholpen.
ik denk dat de tandarts zorgvuldig heeft gewerkt. Echter ik was in de war van zijn diagnose en voorgestelde behandeling (trekken vd kies) en vroeg me af of mijn eigen tandarts tot dezelfde conclusie ziu zijn gekomen. Ik was blij dat hij luisterde naar mijn verzoek om mijn eigen tandarts eerst te vragen, maar de behandeling was slechts een noodoplossing. na 1 dag had ik al weer klachten en kon toen wederom niet terecht bij mijn eigen tandarts. Hieronder moet ik aangeven of ik de praktijk aanbeveel. dat doe ik zeker maar ik ben niet tevreden over dit consult. dus ik weet niet hoe ik dat moet weergeven
Ik verloor een stukje kies. Gebeld en ik werd binnen enkelle dagen geholpen (was OK, ik had er niet erg veel last van. Tandarts Korthorst repareerde de kies , haalde ook nog wat tandsteen weg en bekeek ook de rest van het gebit en raadde nog een volgende afspraak aan voor wat een preventieve vervanging van een deels kapotte vulling. Dat gedaan een week later. Prima werk zover ik dat kan beoordelen.
Zorgvuldig, vriendelijk, een luisterend oor, kortom: beter kan niet! En dit geldt niet alleen voor de tandarts maar ook voor de dames achter de balie.
Kundig en prettig in contact
Goede behandeling gekregen , top !!
Ik kon snel en op korte termijn een afspraak inplannen via de email. De tandarts was zoals altijd vriendelijk. Hij heeft foto's van mijn gebit gemaakt, deze toegelicht en tandsteen weggehaald. Alles verliep soepel.
Geen opmerkingen
goed geholpen, wachttijd acceptabel
Het duurde even voordat ik kon komen met mijn vermeende gaatje, maar dat lag ook aan mijn eigen werkschema. De afspraak verliep vlot.
Wel moest ik even wachten (afspraak 16:40), ongeveer een kwartier.
Zie hierboven. Dit geldt voor zowel de tandartspraktijk (Korthof) alsook de mondhygiëniste (Jorieke).
Mijn gebit goed gereinigd, erg tevreden. Maar ik schrok van de kosten. Bijna het dubbele van wat ik 1,5 jaar geleden betaalde voor hetzelfde aantal minuten. Dit was echter wel bij een andere praktijk, dus ik weet niet of het komt door de inflatie of dat deze praktijk gewoon vrij prijzig is.
Heb het gevoel dat deze tandarts kijkt of alles er nog mee door kan en niet op zoek is naar problemen die er niet zijn. Dat geeft vertrouwen.
Zorgvuldig, en ook voor mijn twee kleine kinderen was er de aandacht die ze nodig hadden om een positief gevoel aan het tandartsbezoek over te houden.
Prettig
Deze tandarts mag niet met pensioen.
Prettig en professioneel
Zorgvuldige controle en het euvel direct gerepareerd. Bij binnenkomst was de wachtruimte overvol waardoor ik staande moest wachten. Later bleek dat het hier allerminst wachtende patiënten betrof maar vriendinnen/scholieren-groepjes.
Ik voel me op mijn gemak en heb het volste vertrouwen in mijn tandarts Mark Korthof. afspraken maken gaat erg soepel. herinnering een dag van te voren is fijn.
Ik bn heel blij met de praktijk.
De tandarts neemt de tijd, legt de kinderen dingen uit die ze willen weten. Er is een ontspannen sfeer.
uitstekend
Goede communicatie over behandelplan en stand van zaken. Mondbehandeling zorgvuldig en met zorg voor comfort-gevoel van patient.
Op tijd en deskundig en vriendelijk geholpen.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen