Je wordt twee dagen van te voren herinnerd aan je afspraak. Je kunt de afspraak bij de tandarts combineren met die van de mondhygiëniste. Bijna geen wachttijden.
Zelfs bij het vergeten van mijn afspraak (fout van mij kant; dom), is er ruimte gemaakt om mij alsnog heel snel te kunnen helpen. 11/10
Al het personeel is professioneel en vriendelijk
Ik kom ruim 30 jaar in deze praktijk bij tandarts Korthof. Mijn ervaringen zijn zeer positief: naast kundigheid wordt er ook goed naar je vragen geluisterd en geantwoord. Je wordt op je gemak gesteld en er is altijd tijd voor een gezellig woordje. Dus ik ben een zeer tevreden cliënt!
Snel geholpen, fijne tandarts
Telefonisch goed bereikbaar, tandarts loopt op tijd . Is zeer sympathiek en meedenkend wb bijv kronen vervangen verspreiden over meerdere jaren . Ja
Bekwaam, vriendelijk en behulpzaam personeel
hele relaxte tandarts die zeer zorgvuldig te werk gaat. neemt de tijd en legt uit als je vragen hebt. komt verder heel degelijk over, mijn vorige tandarts in Apeldoorn was ik al heel tevreden over maar hier ben ik zeker meer tevreden over.
Snel, goed en vakkundig!
Ook op korte termijn wordt een plaatsje gevonden.
Niks te klagen
Prima ontvangst, wel enige vertraging, maar over het algemeen een prima ervaring en doet waar je voor komt.
Zie benden. 2 opmerkingen: - geen wifi in de wachtruimte - Een andere keer was er een duur (€60) behandeling uitgevoerd zonder mij te informeren dat het zou iets kosten.
goed en vakkundig geholpen
Wij zitten al velen jaren bij Mevr. Ootes en elk tandartsenbezoek bij haar kan ik dan ook als zeer prettig ervaren. Je wordt altijd goed gerustgesteld en alles wordt goed uitgelegd.
snel en vlot
Ik vertelde dat ik bang ben bij de tandarts en hij nam de tijd voor mij en legde alles erg goed uit.
Het wordt nooit echt fijn als iemand met je gebit bezig is maar iedereen was super vriendelijk.
Was uitstekend
Een losgelaten vulling kon onverwacht teruggeplaatst worden. Was snel gedaan. Heel fijn.
Goede afspraken en tijdige afzegging ivm ziekte tandarts zelf. Duidelijke uitleg over behandelingen. Vriendelijke tandarts en assistente en secretaresses. Goede behandeling. Fijne en schone wachtruimte, behandelkamer en toilet. Enige minpunt zijn de open en stijlen trappen.
Altijd duidelijke uitleg, altijd keurig op tijd, veilig, goed, kortom prima. En: verdoofd als de beste!
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen