Prima service, geen wachttijd, vriendelijk personeel.
Angela en haar assistent zijn top! Angela stelde me gerust en heeft uitstekend werk geleverd. Niets dan lof!
Ze denken met je mee, zijn geduldig en vriendelijk. Erg fijn!
Door afwezigheid van eigen tandarts hier beland. Binnen korte tijd juiste diagnose gesteld en vriendelijk en kordaat geholpen.
Korte wachttijd en prettige, pijnloze en adequate behandeling.
Super vriendelijke tandarts
professioneel, duidelijke uitleg, vriendelijk
Ik ben onwijs bang voor de tandarts maar deze tandarts heeft mij echt geholpen. Was al 5 jaar niet geweest omdat ik niet durfde. Ondanks ik al een volwassen vrouw ben had ik mijn moeder meegenomen. Dit vond hij totaal niet erg en heeft mij echt al een deeltje angst afgenomen.
Professioneel en vriendelijk
Altijd vriendelijke mensen, een zorgvuldige behandeling, goede vakkennis.
Vakbekwaam klantvriendelijk
Net/vriendelijk ontvangst door de receptie. Goede tandarts met net en fijn resultaat. Vaak uit de brand geholpen bij een probleem.
Ik ben heel tevreden van mijn tandarts M.R. Korthof.
Uitstekend behandeld, maar de wachttijd tot de behandeling was te lang.
Kom al jaren bij tandarts Korthof Is altijd goed Neemt de tijd
Ons hele gezin komt al jarenlang bij Kwadrant Mondzorg. Het is zeker nooit een straf (geweest) om naar de tandarts te gaan. Altijd duidelijke uitleg, nooit onaangename verrassingen.
In de afgelopen ruim 50 jaar, heb ik, als cliënt van deze praktijk, aan de hand van de ervaren expertise van ettelijke voorgangers, de ontwikkeling in de preventieve en curatieve tandheelkundige behandelingen en communicatie kunnen waarnemen. Die ontwikkeling is enorm geweest. De huidige (in mijn ogen nog jonge) tandheelkundige arts is daarvan het voorbeeld en steekt daarin met kop en schouders uit boven haar voorgangers. Zie met vertrouwen de toekomst tegemoet.
Heel vriendelijk gehopen en goed advies
Maar de tandarts zou nooit mijn favoriete bezigheid zijn. Maar Korthof maakt het altijd een stuk aangenamer. Vriendelijk, (lijkt) oprecht geïnteresseerd en legt ook altijd fijn uit waarom en wat hij doet!
Vakkundig, pijnloos, grote vulling vervangen. Prettige behandeling.
Prima, snel geholpen. Ik had verder geen problemen en de behandeling was snel.
Zorgvuldige controle, duidelijke toelichting en advies, vriendelijke medewerkers
Zeer professioneel, geduldige en gedetailleerde behandeling die uiteindelijk zelfs plezierig was. Het toch kunnen behouden én herstellen van een fors afgebroken kies, 2 grote "restauraties" aan andere kiezen en geen noemenswaardige (na)pijn ervaren!
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen