Goede uitleg, erg zorgvuldig en goede hygiëne
Met duidelijke aanwijzingen en vriendelijkheid werd ik op deze controle prima behandeld. In het algemeen een prettige ervaring.
Kan niet beter.
Gewoon goed
Kom al jaren bij dezelfde tandarts en voel me altijd op mijn gemak. Word altijd netjes geholpen door de dames aan de balie
wat je mag verwachten in deze praktijk
Prettig en efficient
Goede aandachtige zorg
Ik ben iemand met weinig woorden, de tandarts gaat hier goed mee om
Zeer prettig
Weer heel goed geholpen onlangs
Heel zorgvuldig en goede voorlichting
voor een controle-afspraak van max 10 minuten 40 minuten gewacht
Een zeer professioneel tandarts centrum met tandartsen die aan veel aandacht hebben voor de patiënten en erg vriendelijk, vooral onze tandarts Mark Korthof.
verder niets aan te vullen
Helaas de laatste tijd een vaste klant geworden. De tandarts levert erg goed werk af en weet ook erg prettig toe te lichten wat hij gaat doen of aan het doen is. Ik word ook altijd goed voorgelicht over de technische aspecten van de behandeling. Over het geheel gezien uitermate tevreden. Het enige minpunt is dat de communicatie over de kosten wat duidelijker zouden mogen zijn. Zo vond ik de totale kosten voor mijn implantaat wat laag ingeschat en voor mijn laatste behandeling heb ik nog geen idee, terwijl de kosten voor een wortelkanaalbehandeling volgens mij wel noemenswaardig zijn.
Op tijd behandeling. Fijn intro gesprek, goede uitleg over procedure. Snel, pijnloos en met goed gesprek en uitleg tijdens procedure.
Goede begeleiding van receptie tot de tandarts
Noodreparatie kon snel; uiteindelijke behandeling liet vrij lang op zich wachten. Best pijnlijk :-( = verdoven van tevoren had gekund
Super fijne tandarts, niets op aan te merken.
Excellent care
Altijd super vriendelijk en professioneel geholpen. Luistert naar je klachten en is er altijd voor jou! Heel blij met Dokter Mark Korthof!!!!
Ik heb hele goede ervaringen met zowel tandarts en mondhygieniste en ook met de telefonistes.
Jarenlange klant voornamelijk voor controles. Vriendelijk en professioneel personeel.
nette ontvangst, uitloop afspraak verteld in de wachtruimte, behandeling met uitleg gedaan. vervolg afspraak gemaakt.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen