We zijn voor het eerst geweest dus echte ervaring hebben we nog niet maar het voelde goed , rustig en kundig !
Altijd helder omtrent afspraken, tandarts legt goed uit wat en waarom ze wat doet. Let goed op of er pijn is bij patient. Geeft een algeheel aangenaam gevoel voor zover dat kan gezien de omstandigheden. Al 6 jaar een tevreden patient.
Alles wordt goed uitgelegd.
Mijn half afgebroken kies was snel en goed gerenoveerd.
Uitstekende ervaring met Kwadrant mondzorg. Vanaf dat je binnenkomt bij de balie wordt je vriendelijk te woord gestaan, tot de tandarts en mondhygieniste die professioneel en belangstellend zijn.
Controle en lichte gebitsreiniging gingen snel en zonder problemen
Hele fijne praktijk waar de patiënt voorop staat.
Mijn tandarts Carolien Ootes is een bijzonder prettige vrouw. Ik woon in Oosterbeek maar zal nooit overwegen om van tandarts te veranderen.
Kom al vele jaren bij deze praktijk, fijne tandarts goed team.
Heb nooit het gevoel gehad dat de tandarts niet goed raad wist met een situatie. Het was steeds volkomen vertrouwd. Geen klachten gehad als gevolg van fouten bij behandelingen. Er werden ook geen overbodige handelingen aangeboden.
Ik kom al 24 jaar bij Mark Korthof en altijd met volle tevredenheid. Hij is vriendelijk, meelevend en bescheiden. Hij levert altijd goed werk af. Ik vind het jammer dat Mark stopt, maar ik begrijp het wel. Ik wens hem daarom al het goeds toe en een fijne pensioentijd toe.
Altijd goede ervaringen met tandarts Korthof. Helaas, maar hele begrijpelijk, gaat tandarts kortheid met pensioen. We zijn benieuwd naar de opvolger.
zeer goed
Zorgvuldig, deskundig en vriendelijk
Gaat altijd prettig en goed
Zeer positief
Ik ben tevreden.
x
Word altijd uitstekend behandeld.
Afgebroken tand laten herstellen.zeer tevreden over het resultaat vriendelijk en deskundige hulp
Ze doen hun best gedaan
Prima receptie, prima uitleg tandarts en idem mondhygiëniste.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen