Fijne tandarts Ik heb er een super ervaring mee
Alleen controle gehad, niet echt een behandeling
Ik had last van een van mijn verstandskiezen en kon dezelfde dag nog terecht. Gelijk een scan gemaakt en de tand getrokken. De tandarts en assistente waren erg vriendelijk en een dag later voelde ik me weer helemaal beter. De volgende keer dat ik op controle moet, ga ik dit zeker bij dezelfde tandarts doen.
Xxxcx
Geachte, Zelf kom ik al zo’n 40 jaar in de praktijk, nooit de behoefte gehad om te wisselen van tandarts of preventie-assistent. Vanwege trauma’s (niet tandarts maar uitzendingen) ben ik wellicht niet de meest gemakkelijke patient maar er wordt altijd rekening mee gehouden dus… Never change a winning team
Ik krijg goede adviezen rondom mondhygiëne en ik word op een positieve manier gestimuleerd om hiermee aan de slag te gaan. Ik ben zeer tevreden over haar werk!
Onder prothese gebroken en op advies van Dr.Koningsbruggen naar tandtechniker verwezen en snel e goed geholpen. Dank U en tot een volgende keer.
Ik werd behandeld door Jorieke Govaert, Dentprevent. Aan het eind van enquête nlijkt dat ze niet genoemd staat bij behandelaars. Dat geeft het gevoel dat invullen nutteloos was. Graag even ophelderen per email en aanpassen. Dank.
Ongeveer 20 jaar plus kom ik bij kwadrant Mondzorg en vind dat ik daar altijd goed geholpen ben en ook goede raad gekregen heb waardoor mijn gebit nog steeds in redelijk goede staat is.
Ben erg tevreden over de gekregen behandeling.
Adequaat, professioneel, vriendelijk
Heel vriendelijk rustig
Voor iemand met een serieuze angst voor tandarts bezoeken...is in slaap vallen tijdens een zenuw behandeling een extreem uiterst voorbeeld van vertrouwen en veilig voelen. Sven is the Man!
Door de jaren heen altijd geweldig geholpen. Ook ben ik een keer “proefkonijn” geweest voor een aantal studenten uit Nijmegen. Mijn man en ik zijn door de jaren heen zeer tevreden, onze complimenten!!
Prima alleen weinig parkeerplekken
Zeer prettig en kundig
te vreden
Al ruim 25 jaar bij Kwadrant. Altijd goed geholpen!
De afgelopen 2 keren werd er gezegd dat er geen opties waren voor een nieuwe kroon of implantaat. Tijdens het trekken van de kies, 1 jaar geleden, werd een brug voorgesteld. Na een half jaar werd er gezegd dat dit niet mogelijk was, hetgeen mij erg tegen viel. Ik vond het gat verschrikkelijk, loop er nu ruim 1 jaar mee. Deze keer werd mij wel verteld dat een implaat misschien mogelijk zou zijn. Hetgeen mij erg verraste en nu ook gaat gebeuren.
Op tijd begonnen, controle prima uitgevoerd, vriendelijk.
Ontvangst is hartelijk. Alle medewerkers luisteren goed: baliemedewerkers, tandarts, mondhygiëniste. Vakmensen
35 jaar lang geen angst meer gehad voor de tandarts. Zonder tegenzin altijd gegaan. Jammer dat hij stopt. Altijd uiterst correct behandeld.
nvt
Gen Foulkesweg 27