Prima voor zo ver een behandeling bij de tandarts prima kan zijn. Er werd rustig en met zorg gekeken en uitgevoerd.
Zowel mondhygiëniste als tandarts. Persoonlijke aandacht, denken mee met mijn verdere gezondheidssituatie. Ik kom speciaal van ver nog steeds naar Kwadrant terwijl ik niet meer in Wageningen woon.
alles klopt. een aantal zaken moet u niet aan mij vragen maar zelf een kijkje nemen. ik noem gaan namen van zorgverleners. Als ik daar problemen mee heb, bespreek ik die met een van hen, en niet met u.
Men is altijd vriendelijk en rustig. De controle gebeurt deskundig en netjes. Met uitleg indien nodig. Mijn zoontje van 6 was ook mee en doe was er ook op zijn gemak. De eerste keer dat hij er kwam, werd hij op een speelse manier vertrouwd gemaakt met de tandarts (hij mocht op de knop drukken voor foto's bij mij en er werd eerst met de stoel 'gespeeld'). Hierdoor was mijn zoontje prima op zijn gemak en vond hij het zelfs leuk.
Ik word goed behandeld en vriendelijk te woord gestaan
Afspraak was precies op tijd
Zie hierboven. Ik weet alleen geen naam.
Zoals altijd, prima!
Deskundig en ontspannen
Reguliere controle. Er is met aandacht en kennis van zaken onderzocht, gecommuniceerd en geadviseerd.
Positief
Tandarts is vriendelijke en neemt de tijd voor de behandeling. Er wordt uitgelegd wat er gedaan wordt. Keuze in wel of geen pijnbestrijding.
De medewerker was zeer klantvriendelijk gericht en heel kundig en professioneel.
Goed geholpen
Prettige behandeling
Rustig en zorgvuldig behandeling.
Vriendelijke tandarts die uitlegt wat er gebeurt met tips hoe ik mijn gebit het best kan verzorgen.
De tandarts legden alles goed uit en stelden me gerust.ik ben bang voor de tandarts vandaar
Tandarts zeer deskundig, niets op aan te merken. Maar op het moment dat er iets moet gebeuren is de wachttijd wel heel erg lang. Bijna twee maanden met een ontsteking in je mond rondlopen... ik vind erg lang.
Zorgvuldig. Professioneel, bekwaam en vriendelijk.
Aan te bevelen. Neemt de tijd voor je.
Na de ontvangst door de tandarts assistente begroette de tandarts mij bijzonder plezierig en maakt 2 foto's van mijn gebit die bij de controle die daarna plaats vond ook onderwerp van gesprek was
Dit is tot nu toe altijd mijn ervaring met Kwadrant Mondzorg. Ik ben bang voor de tandarts maar wordt altijd met veel aandacht en vriendelijkheid behandeld waardoor het niet zo erg is.
In alle rust een behandeling ondergaan. Heel plezierig
Fijne tandarts Ik heb er een super ervaring mee
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen