Deskundig. Neemt de tijd. Goede voorlichting. Vriendelijk.
Zeer pretig
Vriendelijk en deskundig. Wel duur.
Ze waren erg behulpzaam en goede behandeling
Chris Hoonhout heeft mij geweldig geholpen. 10 jaar lang heb ik vrees voor tandartsen en de hulp die ze bieden. Voorgaande praktijken waar ik ben geweest voelde ik mij als stalvee. Bij Meneer Hoonhout ben ik over mijn angst heen. Zijn vakmanschap heb ik vertrouwen in!!
Dure behandeling 40 euro voor een plaatje is echt veel geld en dit had wel aangekondigd moeten worden.
Zeer vriendelijk , goede uitleg , neemt de tijd . Rustige sfeer
Gelukkig is er een heel goede tandheelkundige vlak bij ons in de buurt
Ben helemaal tevreden
Goed geholpen, behandeling is vlot gedaan.
Op tijd, vriendelijk en adequaat
Adequaat reguliere behandeling voor mijn probleem, wel steeds duurder worden ondanks vergelijkbare tijdsbehandelingen
Ik ga er voor mijn plezier naartoe
Hij legt alles goed uit en neemt de tijd voor je.
Prettige, persoonlijke behandeling
Zoals hierboven. Altijd goede ontvangst en uitkeg en prettige behandeling. Niets op aan te merken.
Persoonlijk en klantgericht. Neemt de tijd. Mijn atypische klachten-reacties (op behandeling) worden serieus genomen. Waar mogelijk anticipeert ze zelf, en daarnaast volgt ze mijn wens qua doorverwijzing voor alternatieve benadering. Top!
Directe snelle afspraak. Eerlijke diagnose en fijn gesprek. Nemen ook de tijd. Zelfs alleen maar voor een second opinion.
T kan niet beter! Denken met je mee, goed advies en nemen de tijd voor je! Top!
Mijn dochter vond de eerste afspraak best spannend, maar de tandarts was vriendelijk en geduldig. Daardoor vond ze de afspraak uiteindelijk erg leuk en heeft ze het er thuis meerdere keren positief over gehad.
Vanwege loslaten van een noodkroon op vrijdagmiddag had ik acute hulp nodig. hiervoor kreeg ik bij bellen een 06 nummer die ik belde voor spoed. De aanwezige tandarts was bereid snel te helpen en plaatste de noodkroon weer op z'n plek. Deze service op dat moment heb ik erg op prijs gesteld.
Personeel is altijd erg vriendelijk en behulpzaam. De tandarts en de mondhygiënist zijn erg aardig. Ze leggen alles goed uit en zijn erg kundig in hun werk.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen