Helder duidelijk en elke half jaar even gezellig.
Vriendelijk en professioneel
Goede service en aduquate mensen.
Prettig
Goede tandarts die oog heeft voor zijn patient
Kies trekken is vrij heftig maar het werd heel kundig en met zorg gedaan.
Vriendelijke ontvangst. Behandeling op kundige wijze en gelardeerd met een begrijpelijke uitleg uitgevoerd. Na afloop een bemoedigend praatje over de vooruitzichten.
goede uitleg over wat ze ging doen, erg vriendelijk en rekening houden met mijn pijnlijke plekken.
Top. Nog nooit zon kundige tandarts gehad echt heel fijn!
Na een aardige ontvangst bij de baliemedewerkers word ik altijd vakkundige en vriendelijk geholpen
Vriendelijk ontvangen in nette en overzichtelijke wachtruimte. Contact met tandarts heel prettig, nam de tijd, menselijk afgestemd, heel fijn in contact. Verder duidelijk over doen- en laten handelingen tandarts, geruststellend.
Controle afspraak volwassene en 1 kind. Daarbij verschillende vragen beantwoord. Tandarts nam daar de tijd voor. Onze kinderen gaan altijd met plezier naar de tandarts.
Loop hier al jaren, altijd prima geholpen. Nu een nieuwe tandarts. Eerste indruk is, goede aanwinst. Naar mijn idee zet hij de positieve lijn van z'n voorganger door.
Blijven proberen om het op te lossen , netjes geholpen.
Ontspannen, vriendelijk en vakkundig.
Kon heel snel komen bij een erg fijne, mij onbekende, tandarts van het Kwadrant. Kreeg goede uitleg en dito behandeling. Heel tevreden over eea.
aandacht voor mijn specifieke problemen, geduld, goede uitleg, keuzemomenten helder maken
Een fijne tandarts, wens korthof een fijn pensioen!
Heel goed
Erg goed. Tijd voor de patiënt nemen en altijd een luisterend oor.
Prima, de medewerker is kundig en heeft antwoord op mijn vragen.
doen wat ze moeten doen
Aardig personeel, hoefde niet lang te wachten in de wachtkamer, goede tips om mijn gebit beter te verzorgen
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen