net
goed!
Ik ben nu ongeveer 1 jaar patiënt bij Jorieke Govaert (Mondhygiëniste) en ben zeer tevreden. De Persoonlijke aandacht, haar kundigheid, de uitleg en natuurlijk het resultaat van de behandeling. Fijn ook dat ze altijd een terugkoppeling geeft aan mijn Tandarts Cecile Boelens in Utrecht. Verder een zeer prettig persoon waar je, je gelijk bij op je gemak voelt. En ook niet geheel onbelangrijk (voor mij) dat ze ook humor heeft. Hoop dat ze nog lang mijn Mondhygiëniste mag zijn. Heb overigens ook toen ik voor het eerst bij haar kwam al een review op ZorgkaartNederland geplaatst.
Ik ben zeer tevreden
Goede tandarts geeft goed uitleg van de behandeling top tandarts
Veel vertrouwen in deze tandarts
aandacht, uitleg, rust, klantvriendelijk, goede behandeling
Ik ben de laatste paar jaar steeds door verschillende tandartsen geholpen. Het liefst heb ik een vaste tandarts... Ik vond dat de tandarts mijn tandvlees op een nogal brute manier controleerde, hij stak het scherpe voorwerp vrij hard in mijn tandvlees. Zo pijnlijk heb ik het bij andere tandartsen niet eerder meegemaakt. Verder tevreden.
Ik kom uitsluitend voor de 2 jaarlijkse controle en heb verder dus geen specifieke eisen of verwachtingen
Zeer deskundige behandeling en er wordt ruim de tijd genomen voor uitleg van de behandeling.
Na misverstand nu goed bezoek
Zoals altijd zeer kundig en buitengewoon prettige behandeling
Afgelopen maand een 36 jaar oude opbouw/vulling van een gebroken voortand vanwege verkleuring vervangen. Ziet er nu weer prima uit!
Laatste behandeling door Jorieke..........
Prettige kliniek waarin duidelijkheid heerst en waar diverse tandartsen en mondhygiënisten werkzaam zijn. Binnen heerst een prettig klimaat voor patienten.
Kom al jaren bij Dr. van Koningsbrugge. Fijne tandarts.
Perfecte behandeling en Jorieke heeft altijd wat leuks te vertellen.
goed op tijd en prettig
Kwaliteit en vakmanschap kosten tijd. Door deze punten loopt het wel eens uit. Daardoor nemen ze wel de tijd voor je. En moet je soms iets langer wachten.
Tandarts is gewisseld; ik had een uitnodiging voor afspraak verwacht. De mondhygieniste zou grotendeels stoppen en beloofde te laten weten of ik nog voor een volgende behandeling kon komen. Geen van beide gebeurde. Inmiddels heb ik zelf contact gelegd voor nieuwe afspraken. De behandeling mondhygiene was goed
Weet achternaam van mondhygiëniste Jorieke niet!!
Ik kom al ruim 25 jaar bij Kwadrant in de persoon van dhr. Ter Brugge. Zeer tot tevredenheid. Ben nu dus bij dhr. De Waard na overname.
zeer professioneel
Gen Foulkesweg 27