20 minuten uitloop op een reguliere doordeweekse middag vind ik vrij veel, helemaal als je een afspraak hebt met de hele familie (incl. peuter). Maar tandarts en assistente waren erg aardig, ook voor de peuter. Duidelijke uitleg, vriendelijk geholpen.
vriendelijk ontvangen , goede uitleg .alles word in overleg gedaan mocht er wat gebeuren bij veranderingen qua mondzorg.
Tussen controles een stuk kies afgebroken. Snel afspraak kunnen maken.Door dr Ootes weer in orde gemaakt. Prima, toch?
Vind Ootes een fijn persoon, maar de praktijk en service zijn achterhaald. Ze is benaderbaar en staat op gelijke voet, dat vind ik erg prettig en geeft rust en vertrouwen. Ze kan wat ruw/lomp zijn in haar handelingen, maar dat maakt haar empathische vermogen ruimschoots goed. Dus voor mij geen probleem. De praktijk is erg achterhaald qua uitstraling en communicatie. Telefonisch ook slecht bereikbaar en lange wachttijden. Inmiddels zit ik ook bij een andere praktijk v.w.b. de mondhygiensit, bevalt veel beter dan mijn ervaring bij Kwadrant. En ze geven ook beter advies. Ook mijn ervaring met de tandarts De Waard voor aanmeten MRA was erg zakelijk en afstandelijk. Had niet het gevoel dat deze man zich wilde verbinden aan mij als patiënt.
Ondanks dat ik geen "fan" ben van de behandeling, ervaar ik mijn bezoeken altijd als zeer prettig. De ongedwongen sfeer, persoonlijke aandacht en interesse valt keer op keer op. Zeer aan te bevelen.
Vriendelijke mensen vanaf de balie tot en met de tandarts zelf. Op de patiënt afgestemde zorg en duidelijk over vervolg.
Eerste kennismaking met mijn nieuwe tandarts de Waard was een prettige.
De tandarts en zijn assistente zijn allebei heel vriendelijk. Ze leggen goed uit wat er gebeurt en wat ze zien. Ze omschrijven de uitslag van de controle en wat er een volgende keer gedaan gaat worden, héél fijn. Ook geven ze mij de gelegenheid om vragen te stellen.
Zeer goed.
Zeer hartelijk en net personeel en zeer deskundig.
Tandarts van Koningsbrugge is een zeer prettige tandarts. Oom voor en naar de kinderen (6 en 3 jaar) toe is hij fijn in de omgang. Geduldig, duidelijk en vriendelijk. Zijn assistentes zijn ook altijd heel prettig in de omgang en professioneel. Sommige baliemedewerkers bij deze praktijk zouden mijns inziens wat vriendelijker kunnen ontvangen. Er wordt gevraagd je te melden bij de balie, maar het kan gerust even duren voor je überhaupt gegroet wordt. Een blijk van "hallo, ik heb u gezien en kom zo bij u" zou prettig zijn.
Fijne tandarts en altijd hartelijke ontvangst aan de balie.
Na tientalle jaren Mark als tandarts te hebben gehad, was het vreemd om voor de eerste keer naar een andere tandarts te gaan. Het was een halfjaarlijkse controle, dus niets bijzonders, maar het voelde wel goed. Ik was erg nerveus.
De afspraak was daadwerkelijk op de afgesproken tijd. De behandeling was zeer klantvriendelijk en naar mijn bevindingen uiterst deskundig. Kortom een zeer tevreden patiënt.
er waren in het gebit 2 tanden af gebroken 1 boven 1 onder kon na de behandeling de zelfde avond klaar
Heel vriendelijk en zachtzinnig! En zeer kundig, denk ik. Mijn gebitsproblemen worden altijd opgelost!
Snel, efficiënt en zeer vriendelijk!
Ontzettend goed behandeld, zeer professioneel. Met een vertrouwd gevoel.
Nieuwe tandarts die geduldig en duidelijk uitleg gaf. Aanvullende informatie over mijn gebit sta ik altijd open voor.
Altijd fijn om bij deze mondzorg hygieniste te zijn. Zij legt altijd helder en duidelijk uit.
Ik heb alleen ervaring met de mondhygiëniste Jorieke. Zij is helder in het uitleggen waar problemen zitten en hoe ze die oplost. Ze is reëel in het effect van de behandeling en weegt mijn eigen houding t.o.v. mijn gebit mee in suggesties wat wel of niet te laten doen door de tandarts.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen