T kan niet beter! Denken met je mee, goed advies en nemen de tijd voor je! Top!
Mijn dochter vond de eerste afspraak best spannend, maar de tandarts was vriendelijk en geduldig. Daardoor vond ze de afspraak uiteindelijk erg leuk en heeft ze het er thuis meerdere keren positief over gehad.
Vanwege loslaten van een noodkroon op vrijdagmiddag had ik acute hulp nodig. hiervoor kreeg ik bij bellen een 06 nummer die ik belde voor spoed. De aanwezige tandarts was bereid snel te helpen en plaatste de noodkroon weer op z'n plek. Deze service op dat moment heb ik erg op prijs gesteld.
Personeel is altijd erg vriendelijk en behulpzaam. De tandarts en de mondhygiënist zijn erg aardig. Ze leggen alles goed uit en zijn erg kundig in hun werk.
Vriendelijke, professionele, informatie en uitleg over de mogelijke behandelingen. Tevens zeer kundige handelingen. Een goede tandarts.
Weer prima geholpen door Hoek en assistent
Professioneel, vriendelijk, op tijd, geen lange wachttijd om een afspraak te maken, prachtige nieuwe behandelruimte
Prettige controle afspraak gehad!
netjes op tijd en vriendelijk behandeld
Zeer prettig
Jolanda doet het gewoon supergoed nat mijn inziens, zie beoordeling hieronder waarom ik dat vind!
Je wordt heel vriendelijk en deskundig geholpen.
Zeer goede en vriendelijke behandeling
We worden altijd heel goed geholpen hier. Als het past binnen de halfjaarlijkse controle kunnen sommige ingrepen (klein gaatje vullen bijvoorbeeld) ook direct plaatsvinden zonder extra afspraak te hoeven maken. Hele rustige en kundige tandarts en geduldig met de kinderen die het toch wel spannend vinden. Mvr Ootes is verreweg de aardigste tandarts die ik heb gehad en waar ik me minder gestresst voel als er met een boortje in je mond gewerkt wordt.
goed en prettig
En op een prettige manier
Uitstekende behandeling
Ik vond het fijn dat de tandarts uitlegde wat hij aan het doen was en waarom. Ik heb daardoor het gevoel dat ik mee kan denken en voel me minder afhankelijk. Dank je wel.
Ik had een afspraak express in de ochtend omdat ik door moest & omdat ik hoopte dat er dan geen uitloop was. Helaas wel 10 min langer moeten wachten voordat ik aan de beurt was. Verder aardige mensen bij Kwadrant & prima wachtruimte en faciliteiten. En prima tandarts
Je wordt er goed geholpen. Volgens mij een goed uitgeruste praktijk die met haar tijd meegaat.
Heel plezierig op zeer korte termijn geholpen
Het maken van een afspraak voor een contole bij de tandarts verliep in eerste instantie fijn. Echter moest ik de afspraak op een later moment verplaatsen en kreeg ik aan de telefoon te horen dat ik dit in 2007 ook al een keer had gedaan. Toen ik op dat moment aangaf dat ik in 2007 3 jaar oud was bleef het even stil. Uiteindelijk hebben we in goed overleg een nieuwe datum kunnen plannen. De controle verliep in eerste instantie fijn. De tandarts vroeg even hoe het was en de controle startte. Na enige tijd kwamen er wat tools van stal om tandsteen te verwijderen en een spalkje vast te zetten. Dit proces deed pijn en zorde voor bloed in mijn mond. Op de fiets terug naar huis bloedde mijn mond nogsteeds en kreeg ik een vervelend gevoel van de gehele situatie.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen