Dental hygienist was very kind and friendly. She answered on all my questions.
Goede voorlichting
Had vorige keer instructies gekregen omtrent tandplak en gebruik van borsteltjes. Ben nogal tegen gebruik van al dat plastic en zorg goed voor houtjes voor tussen de tanden en extra goed poetsen. Toch commentaar gekregen over tandplak dit keer en de tandarts krabde veel meer weg dan de vorige keer (ruim een jaar geleden). Was daar nogal verbaasd over. Moest volgens de tandarts meer borstelen tegen het tandvlees, maar heb zelf het idee dat ik dat al goed doe. Kortom, ik was daar lichtelijk geïrriteerd over helaas. Wat is wijsheid…..
Zie hier boven
Ik kan altijd snel terecht voor een afspraak. Meedenkend en vakkundig. Kwadrant Mondzorg is een fijne praktijk!
Zoals verwacht.
gewoon doorgaan en geen beoordelingen meer stuuur naar een behandeling
Afspraken worden goed nagekomen en indien nodig ruim op tijd verzet. Wel een beetje lastig dat de administratie uitbesteed is bij verschillende kantoren. Het is maar een minor maar het was aardig geweest als dit van te voren vermeld was. Ik moest als patiënt laatst naar een rekening vragen die niet bekend was in ‘het systeem’.
De afspraken lopen te veruit .
Fijne eerste indruk van de nieuwe tandarts. Goede kwaliteit van de controle, controle is met desku digheid uitgevoerd. Goed advies gekregen over het onderhouden van het gebied.
Goede ervaringen met deze tandarts. Vraagt standaard of er klachten zijn en neemt de tijd. Ook heel goed met kinderen.
Er waren wat slordigheden tijdens de behandeling maar deze zijn na afloop met de tandarts en de assistente besproken.
Heldere diagnose en idem communcate 'wat te doen'!
Er was een stukje van mijn voortand afgebroken. Ik kon op korte termijn een afspraak maken en ben snel, vriendelijk en vakkundig geholpen waarbij ik ook een goede toelichting kreeg.
Zal nooit helemaal rustig de behandelkamer binnen lopen. Maar ben zeer blij met bovenstaand.
Mijn ervaringen van jaren zijn meer dan goed. Mondhygiëniste Jorieke doet het al jaren goed bij mij.
- Goed verzorgde praktijk - Prettige receptie - Zeer deskundig uitgevoerde behandeling(en) - Altijd ruimte voor een grapje en/of een praatje
Rustige, vriendelijk, goede uitleg en kundig. Verving collega met zwangerschapsverlof, zeer plezierige vervanging
Ik heb een controle gehad bij de tandarts waaruit bleek dat ik een prima gebit had en prima volgend jaar weer terug kan komen.
Vriendelijk en goed geholpen
Snel een afspraak ingepland ivm erge kiespijn, en snel daarna (binnen twee dagen) de eerste wortelkanaalbehandeling (voorlopige afdekking). Die behandeling werkte goed uit en pijn is nu na enkele dagen inmiddels sterk afgenomen.
Goede uitleg, een vriendelijk team en er worden je geen onnodige behandelingen aangesmeerd. Aanrader! Door drukte wel lastig om op korte termijn een afspraak te maken.
zeer goed
Gen Foulkesweg 27