Tevreden
Ik ben erg bang om naar de tandarts te gaan, door ervaring vroeger schooltandart. Maar sinds ik bij Dhr Koningsbrugge zit ga ik een stuk rustiger er naar toe. Dus complimenten
Ik werd goed voorgelicht over de wijze en de voortgang van de behandeling. Telkens werd ik op mijn gemak gesteld. De behandeling verliep vlekkeloos.
Zie bovenstaande reactie
bijzonder zorgvuldig en kundig
Ik ben heel blij met mijn nieuwe tandarts Chris Hoonhout.
Kundig en altijd in goed overleg. NEtjes op tijd.
Gewoon een fijne tandartsenpraktijk
Na 25 minuten wachten (vroeg in de ochtend) aan de beurt. Na 2 minuten weer buiten met mededeling dat gebit er gezond uitziet, maar dat tandarts geen tijd in agenda had om wat licht schoonmaakwerk te doen (deed voorhanger altijd binnen de tijd van de afspraak). Gaf me slecht gevoel over hoe mijn gebit is, terwijl dit voorheen altijd als zeer goed werd ervaren. Heb het gevoel dat hij vertraagde tijd van andere patient bij mij ging inhalen door mij niet te helpen. Nu extra afspraak en eigenlijk overwegend andere tandarts te zoeken, terwijl ik al 25 jaar zeer tevreden ben over voorvanger, dat was een fijne zorgzame tandarts, ook al heb ik nooit iets aan mijn gebit. Ontvangst en afspraken inplannen bij assistentes bij de balie was zeer fijn en goed.
Zeer prettig en goede communicatie
De mondhygieniste verdient een pluim. Echter de tandartsassistente van mijn vaste tandarts werkte zo grof met de zuiger dat mijn mondhoek openscheurde en deze nu niet meer symmetrisch is met de andere kant. Daarna werd een kinderstofzuiger door haar gebruikt . Ik bedoel maar : als tandarts kun je nog zo goed zijn en aardig en vakwerk leveren, maar als je assistent ruw werkt en dan ook niet eens haar verontschuldiging aanbiedt vind ik niet kunnen. Derhalve voelde ik mij deze keer wat nerveus voor de halfjaarlijkse controle. Gelukkig een andere assistente bij de vervangend tandarts.
Tandarts Joost de Waard is deskundig en maakt contact.
Prettige sfeer, heldere communicatie en mooie behandelruimtes.
Ik heb niet eerder een tandarts, de heer Korthof, meegemaakt die zo communicatief is.
Duidelijke uitleg vooraf enprettig behandeld.
Een fijne behandeling gehad goede uit leg Ben meer van het hand gebeuren dan alles elektrisch Maar verder ben ik te vreden
De betreffende mondhygiëniste is bijzonder gemotiveerd en combineert werk op specifieke dagen, inclusief zaterdagen, met een studie tandheelkunde.
Fijn dat de tandarts ons eerder dan de afgesproken tijd kon zien.
Uitleg goed
De tandarts was op tijd, heel duidelijk en vriendelijk.
Geen verdere aanvulling nodig
Gen Foulkesweg 27