Al vele jaren uitstekende zorg, technisch en persoonlijke aandacht. Zowel voor de periodieke controles als voor sporadische specifieke zorgvragen. Top!
OK
AL JAREN UITERMATE TEVREDEN!!!
Heldere en vriendelijke communicatie, daarna efficiënte aanpak van controle en verwijderen tandsteen.
Mijn klachten werden serieus genomen waardoor ik met een opgelucht gevoel weer naar huis ging; het probleem was verholpen.
Ontzettend leuk om te zien hoe de kinderen betrokken werden bij de controle.
Mijn bezoek heb ik als prettig ervaren alles was duidelijk en goed uitgevoerd
Louter positieve ervaringen
Altijd goed behandeld. Ik heb tandartsangst en daar wordt goed rekening mee gehouden.
zie boven
Gewoon goed, heel tevreden.
Goede snelle service
Mooie nette praktijk, vriendelijk personeel en altijd erg tevreden over de geboden mondzorg.
My dentist is the best. Nice contact with the secretaries.
Ik kwam een paar minuten te laat, maar dat was geen probleem. De tandarts stond op mij te wachten. Prima behandeld met vriendelijke uitleg.
Goede behandeling en gezellig.
Altijd met een goed gevoel in de stoel. Jorieke is altijd bereid tot meedenken en geeft je goed en deskundig advies. Ik kom al meer dan 15 jaar met een goed gevoel naar Jorieke
Controle is zorgvuldig uitgevoerd
Iedereen is vriendelijk en hulpvaardig. Ik heb niet lang hoeven wachten en de wachtruimte was prima in orde. Eigenlijk niets negatiefs te melden!
In vergelijking met mijn vorige tandarts was het veel duidelijker en zachter dan ik gewend was. Het was erg fijn dat mijn huidige tandarts vertelde wat hij wanneer ging doen en deed dit met geduld en veel rust. Ik had meer het gevoel dat begrip voor de moeilijkheden van de cliënt tijdens de behandeling serieus werden genomen.
Altijd deskundig geholpen.
Tevreden