Ik kan niets bedenken wat niet goed zou zijn. - Afspraak altijd op tijd; - Vriendelijke behandeling; - prijs is ok; Etc. Ik vind dit een prima bedrijf
Prima en snel
Idem
Gewoon goed behandeld in alle opzichten zowel de afspraak maken als het vervolg.
De behandeling is goed verlopen. Geen klachten.
Er werd de tijd genomen, fijn geluisterd en kreeg goed advies
Fijne binnenkomst, stelt je op je gemak, ervaren tandarts ( ben ook zeer blij met Merv Hoek)
Wordt snel, professioneel en vriendelijk geholpen!!
Halfjaarlijkse controle. Was voor het eerst bij deze tandarts en de technieken die hij gebruikte zijn anders dan dat ik gewend was maar vooralsnog goed. Vriendelijke tandarts en assistente.
Vakkundig en de denkt met je mee.
Heb mijn eerste afpraak hier gehad nadat ik sinds ik tanden heb altijd bij dezelfde tandarts zat. Dus ik was bang dat extra dingen werden aangesmeerd of dat naar de tandarts gaan een andere ervaring werd. Dit was totaal niet zo. Ik had een erg vriendelijke tandarts die vroeg waar ik behoefte aan had!
Bij binnenkomst waren de receptionistes in bijzonder goede doen. Hele fijne binnenkomer! Daarna had ik voor de verandering een andere mondhygiëniste maar het voelde al meteen vertrouwd. Heel vriendelijk, behulpzaam en attent in haar behandeling. Kortom, ik heb een goede dag gehad :)
Binnen enkele weken kon ik terecht voor het vullen van een gaatje. Daarnaast een professionele en vlotte behandeling.
Deskundig, vriendelijk, altijd herinnering van afspraak op je telefoon, prettig gebouw.
Top!
Ik vind hele goede tandarts.
De vervangende tandarts was goed op de hoogte en heeft mij goed geholpen met het verwijderen van tandsteen bij het spalkje.
Prima gedaan
Zeer goede ervaring
Prettige tandarts, voor mijn kinderen en mij. Duidelijke uitleg
Ik ben prima behandeld, netjes te woord gestaan en handige uitleg/ tips gekregen. Tandarts was wel 20min te laat.
- Afspraak maken en aanpassen makkelijk - E-mail en SMS ter herinnering - geen extra wachttijd - prettige en zorgvuldige controle van het gebit
zeer zorgvuldig, realistisch advies
Ik ben vlot en adequaat geholpen. Vriendelijke behandelaar die goed aangaf wat ze ging doen.
Al vele jaren uitstekende zorg, technisch en persoonlijke aandacht. Zowel voor de periodieke controles als voor sporadische specifieke zorgvragen. Top!
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen