Altijd goede ervaring
De mondhyginiste ontdekte een ontsteking onder een kies. Tandarts bevestigde dit en besloten werd om deze kies te trekken. Dit is gebeurd en de nazorg was netjes en goed. Vragen die ik had, werden netjes beantwoord, wat mij helemaal gerust stelde.
Professionele behandeling. Correcte, vriendelijke omgang
Behoeft m.i. geen verdere toelichting
Goed geholpen
…
Vakkundig met vrijblijvend meedenkend advies. Verbeterpunt: Het zou fijn zijn als er een mogelijkheid is dat je vanuit je werk even rustig ergens kan tandenpoetsen, de wc vind ik persoonlijk niet handig, te weinig ruimte om spullen hygiënisch neer te leggen.
Tandarts Ootes is erg vriendelijk en kundig
Een tandarts die rust uitstraalt. Vriendelijk . Ik voel me op mijn gemak bij deze tandarts.
Ben altijd beetje zenuwachtig bij de tandarts ,maar iedereeen vriendelijk ,dus na afloop tevreden en goed gevoel
Per ongeluk bij de verkeerde tandarts ingepland. Werd goed opgelost omdat ik bij een andere tandarts terecht kon. Omdat het de naam van de tandarts waarbij ik op het laatste moment nog terecht kon niet weet kon ik de laatste vraag niet beantwoorden.
Na vele jaren weer in goede handen van mondhygienuste, Gelareh. Ruim de tijd genomen om alles weer in de mond in orde te maken. Uitleg over mondzorg in thuissituatie. Prettige behandeling. Dankjewel
Professioneel
Afspraken voor mondhygieniste ebn tandarts zijn goed achter elkaar gepland.
alleen maar positief !
BBBBB
Snel meteen geholpen terwijl ik alleen een beoordeling en nieuwe afspraak verwachtte
Jorieke behandelt mij al jaren en heeft na beëindiging van mijn vorige tandarts een voor mij juiste keuze gemaakt in deze praktijk voor de heer van Koningsbruggen. Bij beide ben ik in goede handen, ondanks mijn angst voor de tandarts!
Fijne praktijk
Prima behandeling. Bereikbaarheid matig.
Al jaren lange ervaring,geen klachten. Vriendelijke mensen.
Uiterst vakkundige en zorgvuldige behandeling door Jorike.
Zoals ik van kwadrant mondzorg gewend ben, netjes en correct te woord gestaan en behandeld.
Ik kom al jaren bij Jorieke, het is altijd vakkundig en goeden een prettige sfeer
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen