Bij deze preventie assistent komen wij graag. Vriendelijk, kundig en geduldig.
Vriendelijke ontvangst en kennismaking. Aandacht en zorgvuldig
Als er iets onverwachts gebeurt wordt er altijd naar een oplossing gezocht om het te verhelpen. Heel fijn personeel zowel achter de balie, als tandarts, zijn assistent en mondhygieniste. Ben zeer tevreden.
Deskundige mondhygiëniste en tandarts, vriendelijk, tijd nemend voor de klant.
Ruimte voor overleg en duidelijkheid over handelen
Voor ons een nieuwe tandarts, straalde rust uit terwijl hij toch vlot werkte. Fijn hoe hij tijd nam voor uitleg.
Tijdens de behandeling viel het mij op dat de tandarts voortdurend met zijn assistente over zijn ervaringen met de bezorging van zijn Italiaanse lamp gesproken heeft met alle misère die daarbij kwamen. Dit hoeft voor mij niet.
Ik wordt er altijd snel geholpen, zeer professioneel, vriendelijk en kundig. Goed geoutilleerde en schone praktijk. Heel erg bedankt voor een mooie service en aan iedereen van harte aanbevelen.
Deze keer een combinatiebezoek bij preventieassistent en tandarts. Preventieassistent lijkt meermaals ruimer te factureren dan de daadwerkelijke behandeltijd. Stoelen in de praktijk minder comfortabel voor lange mensen. Personeel is over het algemeen wel zeer vriendelijk en de praktijk ziet er verzorgd uit.
Duidelijke uitleg
Meer dan 10 jaar kom ik bij deze praktijk. Vriendelijke medewerkers achter de balie. Tandarts is vriendelijk en gaat zorgvuldig te werk.
Altijd vriendelijk balie personeel. Eerste contact met tandarts verliep goed. Hij was vriendelijk en legde uit wat hij ging doen. Liet me meekijken met de foto en legde de opties uit en gaf me tips hoe de pocket schoon te houden.
Snel aan de buurt, geen pijn gevoeld.
Ik heb altijd een dubbele afspraak, en ik kan vrijwel altijd zonder lange wachttijd door naar de tweede afspraak.
snel geholpen en prima informatie over gebitsverzorging
Prima behandeling. Jammer dat de vervolgafspraak pas over 7 weken kon.
Vriendelijke medewerkers, fijn ambiente en goede vakkkennis
Ik voel me gehoord, de behandeling wordt zorgvuldig uitgevoerd en ik vertrek met een tevreden gevoel. Het enige wat beter zou kunnen is dat de wachttijden tot de afspraak lang kunnen zijn. Ook vind ik dat alle controle afspraken digitaal gepland zouden moeten kunnen worden. Om een of andere regen kan het bij de ene tandarts wel en bij de andere weer niet, waardoor ik altijd moet bellen en dan een tijd in de wacht moet zitten.
Prettig
Goede planning, even een berichtje vooraf ter herinnering van de afspraak. Vriendelijke open benadering altijd even een leuk gesprekje. Eventueel even bekijken van de gemaakte foto's als dat aan de orde is. Ik ben woonachtig in Veenendaal maar ik kom hier al jaren Een tandarts en een huisarts is iets persoonlijks en in deze mensen moet je vertrouwen hebben.
De mondhygiëniste is uiterst vriendelijk en er zeer mee begaan dat ik weer met een schoon gebit vertrek. Daarna controle tandarts, snel, efficiënt, vriendelijk.
Prettige ervaring
De behandeling was vakkundig en zorgvuldig.
Zowel bij mondhygieniste als tandarts(de mijnheer was nieuw voor mij), positieve ervaringen.
Ik kwam binnen met het idee dat er een kies getrokken moest worden. Hij bekeek het nog een keer zorgvuldig en kwam toen met een ander plan. De kies kon blijven zitten en ik ging blij en opgelucht naar huis. Hij controleerde toen mijn hele gebit hoefde daarvoor geen extra afspraak te maken!
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen